Véleményekre lennék kiváncsi!?
Barátnőm (én is lány) Olyan személy hogy ha megjön neki nagyon hamar minden kis h*lye dolgon felhúzza magát, és engem állít be majdnem a sz*rnak.. :- (
Viszont ha van hogy pl: Olyan dilis napom, van hogy pl: Msn-en hülye dolgokat írok neki, de nem bánót.. Akkor elkezdni hogy, kösz, aranyos vagy meg ilyenek...
Viszont velem meg sokszor elég megalázó dolgokat tesz, ha neki van dilis napja... PL: Úgy viccből pofon vág, és röhögve, újságolja az osztálynak.. :- (
Szeretem a barátnőm, de idegesít hogy mindig Ő mondja azt hogy, mindig Ő van beálítva a sz*rnak.. :- ( Amikor ha pl: Kicsit többet vagyok egy másik barátnőmmel, (régebben volt ez igaz) akkor mindenkinek mondta miért sírt, én meg minden b*szme, fogyatékos voltam, egy pár oszt.társam szemébe.. Ilyen megalázó szitu után én is sírhatnék, de nem akarom ezt, mert ha megjön neki akkor ilyen, én ezt elfogadom..
De ha nekem van dilis napom Ő miért nem fogadja el??
De én attól független szeretem a barátnőm, de hogy mondjam el neki úgy hogy ne bántsam meg, hogy ezek nekem rosszul esnek, és változtasson? És ne mindig nekem mondja azt hogy Ő a sz/r, mikor legtöbbször én??
Egy mondat elolvasása után tippem: 13 évesek.
Tovább nem olvastam mert megfájdult a fejem.
Fiatalság bolondság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!