Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy tudtak a nők élni régebbe...

Hogy tudtak a nők élni régebben így? Így még nőként megszületni sem érdemes! (többi lent)

Figyelt kérdés

Itt egy borzasztó cikk a régebbi életről, a családban a nőktől elvárt elvárások, hazug, szemét ribanc faszok, agy nélkül, és ártatlan nők, akik nem tudtak kilábalni a faszik okozta mocsokból. Csak olvassatok bele. Egyszerűen olyan mocskosul hazug, ocsmány, önző faszik éltek, hogy az már megérne egy újra feltámasztást nekik, és több éves kínzást nekik h rohadtul fájjon...

Egyszerűen örülök, hogy most élek, (bár még most sem a legjobb) ha én akkor éltem volna, tuti sorozatgyilkos lettem volna:D azaz fas*zkaszáló:S És persze megcsonkítanám az összes faszit:S

Miket tűrtek szegény nők:S

[link]

2011. máj. 22. 19:18
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Tűrnek azok még ma is akár a férfiak. amiatt a k rva alma miatt van az egész
2011. máj. 22. 20:19
 22/26 anonim válasza:
55%
Na az ilyen tipusal mint te tenni is kell
2011. máj. 22. 20:21
 23/26 anonim ***** válasza:
81%

Ha ennyire utálod a férfiakat, akkor mit kezdesz magaddal ebben az életben?

Nem tetszik a hozzáállásod, vagyis ez a gyűlölettel teli fröcsögés.

Tudtad pl, hogy francia nők ezrei vesznek fel fátylat teljesen önszántukból? Érdeklődj utána, miért is teszik ezt. És annak is, hogy az arab világban miért nem vívtak ki jogokat maguknak a nők.

Hidd el, vannak egyesek számára meggyőző érvek.

Én nem mondom, hogy ez egy jó dolog, de az sem jó, ha nem látod az érem másik oldalát.

A linket nem olvastam, arról nincs véleményem, de az utolsó hozzászólásodról már annál inkább.

2011. máj. 22. 23:59
 24/26 A kérdező kommentje:

A fátyolban meleg van. Kényelmetlen...bár ha bankot akar rabolni az ember lánya, arra jó:D

A meztelenkedés a prostitúció alantas dolog-egy nőnek nem szabadna ezt tenni.

Arany középút a megoldás.

Találjunk ki valami sz*rságot a pasiknak is. Pl. fátyol vagy bunda vagy faroktő kiemelő alsónadrág...

Nem vagyok férfigyűlölő csak a szemeteket utálom, bár Isten bocsássa meg...

Úgy látszik a lényeget nem értitek.

2011. máj. 23. 11:37
 25/26 anonim ***** válasza:

Mindenki érti a lényeget, viszont veled ellentétben azt is értjük, hogy attól, hogy itt háborgunk nem változik semmi.

Valóban volt, hogy szörnyű sorsot kellett elszenvednie a nőknek, van ahol még ma is, de ugyanúgy van, hogy férfiak is elszenvedtek borzalmas dolgokat.

Ha az ember tud változtatni a borzalmakon, akkor tegye, de ha nem tud, akkor felesleges idegelni magát és másokat.

2011. máj. 23. 11:40
 26/26 anonim ***** válasza:
67%
Gondolj csak bele: itt vannak manapság a puhapecs"férfiak",akik a nőktől elvárják hogy mélytorkost csináljanak,ők meg egy bolhától a mennyezetig ugranak síkítva..régen az volt,hogy a férfi háborúba ment,harcolt,ki volt izmosodva,erőteljes volt.Manapság a sok szaros fonnyadt bőrű kocka veri a kukikezdeményét a gép előtt kockulva,ócsárolva a nőket.Ez van.Ez jobb szerinted? Ha belegondolsz,akkoriban a nőknek jutott a mennyei kényelem,nem kellett beleszakadniuk a melóba,plusz háztartás,plusz kölöknevelés!!Ma sokkal nehezebb,merem állítani neked nő létemre..nesze neked emancipáció,azok kussoljanak,akiknek ez jó.
2011. máj. 23. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!