Van ötlet milyen nevet adjak kislányomnak aki Angliába fog megszületni, de szeretném ha egy kicsit magyaros is legyen?
Figyelt kérdés
Angliában élünk és itt fog emgszületni a kislányunk.Szeretnék neki adni egy olyan nevet amit mind a kétnyelven szépen lehet használni.Mindkét nyelven szeretném őt tanítani.2010. jan. 22. 12:14
1/62 anonim válasza:
en is ilyen helyzetben vagyok, ugyan meg nem terhes, de a lanyom isabelle vagy isabella lenne
3/62 anonim válasza:
Elisabeth.
Szerintem nagyon szép név és magyar megfelelője is van.
7/62 anonim válasza:
Én könnyen kiejthető magyar nevet adnék egyik névnek, a másiknak másodiknak egy nemzetközibbet.
Bár nekem a Boróka név nagyon tetszik, azt nem ajánlanám.
8/62 anonim válasza:
Laura, Hannah, Dora, Norah, Monica, Gabrielle, Christine, Sylvia, Agnes, Marianne, Stephanie, Diana, Erica, Edwina, Helena, Henriette, Victoria, stb ezek nagyjából úgy hangzanak, mint magyarul.
10/62 anonim válasza:
igen,legyen béla:D
amugy a suzanne,lora,yvonne,sophia,adriana
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!