Van ötlet milyen nevet adjak kislányomnak aki Angliába fog megszületni, de szeretném ha egy kicsit magyaros is legyen?
Mi is hasonlo helyzetben voltunk down under-ban. Mi vegen az Isabella nevet adtuk, mind a ket nyelven ugyanugy ejtik, de angolul irva, ugyanis a gyereket nem akartam ki nozni avval mikor kiejti a nevet es jon 'and how do you spell it' cimu kerdes. Mivel parom helybeli nalunk minimalis az esely h valaha is Mo-n elnenk igy elsosorban az itteni irasi es kiejtesi szabalyokat vettuk alapul. Masodik nevnek angol nevet adtunk.
elottem javasoltak a Reka nevet en nem ajanlanam egy angol szmara nem ejtheto egy ismerosom is reka es allandoan rika-nak ejtik. Eperke meg ilyen nevek nekem nem tetszik szerintem olyan bolondos nev. Arra is kell gondolnih az a gyerek suliba is megy es ne csufoljak a neve miatt, meg egyszer felno, es felnottkent is helytallo legyen az a nev.
tovabbi nevek amik angol szamara jol ejtheto: Gabriella, Hannah, Livia, Olivia, Melinda, Linda, Anna, Daniella, Evelyn, Stephanie, Emily, Vivien, Victoria, Christina etc
Előző vagyok, bocsánat: Norah-t akartam írni.
Szerintem se adj Rékát meg amikben ékezet lenne. A Fannit meg különösen nem ajánlom a jelentése miatt!
12:30:lökött:D
nekem unokahugom született Londonban. Indiai apától. Neki van egy ilyen meg egy olyan neve is... Bár a magyar nem nagyon használjuk:) Selena Virág egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!