Van ötlet milyen nevet adjak kislányomnak aki Angliába fog megszületni, de szeretném ha egy kicsit magyaros is legyen?
Figyelt kérdés
Angliában élünk és itt fog emgszületni a kislányunk.Szeretnék neki adni egy olyan nevet amit mind a kétnyelven szépen lehet használni.Mindkét nyelven szeretném őt tanítani.2010. jan. 22. 12:14
41/62 anonim válasza:
Mondtátok előttem a Réka nevet. Nem javaslom, engem úgy hívnak, kint éltem és elég idiótán ejtik k. Kb Rííka. Az sehogy se áll a nyelvükre.
43/62 anonim válasza:
Kreszcencia, Emerencia, Bonaventura
Dzsenifer, Szamanta, Pamela, Eszmeralda, Dzsesszika,Tina
Béla nem jó, metr ékezetes...
45/62 anonim válasza:
Julie, Susanne, Gabrielle
Szerintem nagyon szépek :)
46/62 anonim válasza:
Karolina-Caroline-és még számtalan formája,mindenhol ismerik,ki tudják ejteni sztem mindenhogy.
47/62 anonim válasza:
12:10-es, a Bonaventura férfi név.
48/62 anonim válasza:
Adrien (mert az úgy ejtik hogy édrien:D)
50/62 anonim válasza:
Hargitta : Szép magyaros, mégsincs benne ékezet, ami miatt ott kint gond lenne és nagyon ritka, különleges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!