Van ötlet milyen nevet adjak kislányomnak aki Angliába fog megszületni, de szeretném ha egy kicsit magyaros is legyen?
Azért gondoljatok bele: az Ágnes meg az Ágota szép név, nekem tetszenek magyarul, de angolul Agnes meg Agatha az olyan öreges.
Nekem a kedvencem a Rebecca (Becki, Becca, Becks).
Vagy rámehetnél a jelentésre. Pl. valaki írta a Sophie nevet, ami bölcsességet jelent.
Vagy az is szép, amikor egy nevet "egzotikusan" betűznek. Pl. Kelly helyett Calleigh.
Még az olyan neveket szeretem, amit uniszexen becézel. Danielle - Danny, Samantha - Sam, Christina - Chris.
Egyébként volt egy sorozat, amiben az egyik szereplőt Bela-nak hívták (lány volt), de úgy ejtették, mint a Bella nevet. (Csak a Béla kedvéért.)
Kedves Béla!
A gyerek LÁNY, ezért csak lánynevek jöhetnek szóba. Mit szólnál ahhoz, hogy ha fiú létedre Annának, vagy Máriának hívnának?
Szia! az én unokahúgom férje amerikai és a kislányuk már kint született. a neve Julia Clara.A magyar nagyit hívják
Klárának a Júlia pedig egy klasszikus szép női név.
üdv.-e-
bocsánat, csak azért írok, hogy megmaradjon nekem a kérdés... lehet, hogy nekem is lesz hasonló problémám a jövőben. Már egy ideje agyalok mindkét országban használható neveken. Újabbat nem tudok mondani, mint amiket már előttem felsoroltak.
Azért majd írd meg, hogy mi mellett döntöttetek.
Gratula a babához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!