Ha ennyire nem akar megszületni, én sem tehetek érte már semmit, nem?
ma is hazaküldött a doki,40+2 már csak sírni tudok,2.baba,szedm,iszom az összes homeosat,bevetettem a szokasos praktikákat,semmi,burkotrepesztett volna ma,de annyira gáz még,hogy sokat szenvednék :(
már se ülni,se feküdni,aludni sem tudok...étvágyam sincs,minden szar :((
hétfőn kórház, rettegek,hogy császár lesz a vége :((
Bújjatok össze a pároddal és meglesz az a baba.
Kitartás!!!
aaa,már életkedvem sincs.... :(
ha eddig nem indult meg,már nem fog,nem is érzem a szülés előjeleit,de lelkileg sem :(
ha nyitva van a méhszájad akkor a spermiumban van olyan anyag ami beinit-hat-ja a szülést.
a pakolást nem mondom mert ahhoz biztos nincs kedved.
Lehet hogy a császár a jobb mert talán már nagyra nőtt a babád.
Nekem se volt semmi előjel, zárt méhszáj, semmi keményedés, semmi jósló, mégis megszültem saját magamtól, 2. baba, 6 nappal később.
Sőt aznap még dokinál is voltam, este mentem vissza szülni :)
Kitartás.
Ha a szex beindítaná a szülést akkor nem hordtam volna túl a gyerekeimet, márpedig mindet túlhordtam.
és mindhárom terhességemet végigszeretkeztük.
Lehet, hogy csak elszámolták. tudja a baba, hogy mikor akar jönni
Sajnálom, kitartás, legyél erős.
Én még nem jártam ilyen cipőben, így bevált praktikát nem tudok javasolni, de úgy gondolom, hogy több oka is lehet, hogy nem indul meg a szülés. Úgy tudom, hogy 40+2 hetesen még nem szoktak rögtön császározni, csak a betöltött 41. héten, vagy ha valami baj van. De nálad nincs semmi baj, csak egyszerűen nem akar kibújni a baba, mert nagyon jól érzi odabent magát.
Szurkolok Nektek, hogy minden szuper legyen, de ne siettesd, majd tudja ő, hogy mikor van itt az ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!