Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha ennyire nem akar megszületn...

Ha ennyire nem akar megszületni, én sem tehetek érte már semmit, nem?

Figyelt kérdés

ma is hazaküldött a doki,40+2 már csak sírni tudok,2.baba,szedm,iszom az összes homeosat,bevetettem a szokasos praktikákat,semmi,burkotrepesztett volna ma,de annyira gáz még,hogy sokat szenvednék :(

már se ülni,se feküdni,aludni sem tudok...étvágyam sincs,minden szar :((

hétfőn kórház, rettegek,hogy császár lesz a vége :((

2011. szept. 1. 14:13
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

nehezen jött össze, tudjuk mikor fogant,ovuteszt-hőmérőzés, szex időpontjai... elszámolás nem jön szóba :(

1 ujjnyira nyitva vagyok de valami még nagyon hátul van, nem tudom mi, ami miatt nem tudott burkot repeszteni ma, így minden nap nst és hétfőn 40+6kórház :( ha van változás-tágultam , akkor repesztenek, ha nincs változás tágítanak, ha ez sem jön be császár :(

nagyon el vagyok keseredve :(

köszi a sok választ

2011. szept. 1. 16:24
 12/21 anonim ***** válasza:
menj ra itt gyakorikon a baba-italra,receptre,soknak segitett,napokban olvastam rola
2011. szept. 1. 17:10
 13/21 anonim ***** válasza:
48%
Szia! Mondhatni egy cipőben járunk. Nekem hozott némi változást a szülésznőm javaslata. Este 2 db MagneB6, fél óra múlva meleg fürdő 25-30 percig, úgy hogy a pocakot a vízben van, közben egy pohár (2-3 dl) vörösbor. Fürdő után fél órával Chaulophyllum C15, fél óra múlva Pulsatilla C15, újabb fél óra múlva Chaulophyllum és újabb fél óra múlva Pulsatilla. Utána egy órával még egy pohár vörösbor. Kissé szkeptikus voltam ezzel kapcsolatban, viszont a tegnapi naphoz képest felpuhult a méhszáj és bő 1 ujjnyit tágult. Ma ugyanezt a "kört" javasolta, kiegészítve Cimicifugával C9-es hígításban. Nyilván ez az én állapotomra van kitalálva, viszont a "paramétereink" kb. stimmelnek.
2011. szept. 2. 10:18
 14/21 anonim ***** válasza:

Csak pozitívan gondolkodj mert akkor azt vonzod magadhoz.

Tudom roh..t nehéz mert átéltem kétszer is ugyan ezt.Mindkét fiam 40+6 hétre jött.

Kitartást kívánok!!!!!Beszélj vele,hozzá hogy most már bújjon ki onnan :)

2011. szept. 2. 15:21
 15/21 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek, a caoluphyllum és a cicmicifuga 15ch hetek óta megy.....5-9 majd már 15 ch

alig alig

iszom a málnalevelet is 2x 1 nap....

holnap nézetek méhszájat, remélem javult valamit a helyzet

2011. szept. 2. 20:00
 16/21 anonim ***** válasza:
Szia! Na, van valami változás?
2011. szept. 3. 14:19
 17/21 anonim ***** válasza:
Sajnos a málnalevélteának van ilyen "mellékhatása", hogy kitolja a szülés idejét. Barátnőm itta, így járt, 10. napon császározták, mert fájásgyengesége volt.
2011. szept. 4. 07:15
 18/21 anonim ***** válasza:
Szia! Még mindig semmi?
2011. szept. 5. 18:01
 19/21 anonim ***** válasza:
Hahó!Írhatnál legalább egy sort arról, hogy mi van veletek!!!!!!
2011. szept. 12. 11:14
 20/21 A kérdező kommentje:
jajj bocsi,itt vagyunk :))) szept.3 an du beindult 5 perces fajasokkal,de 6 ig siman elvoltam veluk,majd 7 kor bementunk a szuleszetre es 8 kor meg is szuletett :))
2011. szept. 12. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!