Valakinek hasonló tapasztalata? 34 hetesen 36+4 a baba a méretei alapján. Most akkor hamarabb fog megszületni?
Nekem a 30. hétig rendben volt a súlya.
A 34. héten már 3 héttel nagyobb méretű volt.
A 37. héten spontán kinyílt a méhszájam bő 2 ujjnyira, estér bő 3 ujjnyira.
Burokrepesztés, 1,5 óra alatt megvolt a kislányom 4250gr-al, 52cm-el 37+3 napon.
2. baba.
32 hetesen 2500 g-ra, 36 hetesen 3500 g-ra becsülték, a feje 4 héttel nagyobb volt az átlagnál, a 36. héten már 100-as BPD-t mértek :)
a kiírt napon született 4060 grammal, 38-as fejjel
Köszönöm szépen :) Szóval nektek nem jött előbb, és nem amiatt volt nagyobb, mert el lett számolva. Az enyém nem lehet elszámolva, tudom mikor készült ;)
Akkor gyakorlatilag innentől mindenórás vok.
Még1x köszi :)
Fiam 38. héten volt 3600 gramm, csak a 40+6-on született (akkor is indítással) 4400 grammal, 57 centivel és 36-os fejjel.
Nem vagy cukorbeteg??
Csináltak terhelésest, és nem volt gond. Néha megmérem itthon, 7 körül van, az talán picit magasabb, mert nem cukorbetegnek 5 körül normális, de az orvos sem mondta, h. baj, meg úgy tudom belefér. Remélem nem emiatt van.
Köszi a választ neked is.
Azért a 7 nem kevés, nem vagy cukorbeteg még, de szerintem egyél kevecebb CH-ot.
Ettő simán hízhat ennyire a baba.
Nekem amásodik gyerkőccel terh. cukorbetegségem volt, ha 7-et mértem itthon, az már soknak számított.
ő mondjuk csak 4 kilóval született, időre.
08:22-es voltam
szia!
a 2. vagyok
nekem is sokszor mondták, hogy előbb jön, még a nődoki sem gondolta, hogy kihúzom a kiírt napig, de mégis így lett :)
én is tudtam hogy nincs elszámolva, mert a fogantatás napját is tudtam :)
könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!