Akit altattak császárhoz az hogyan dolgozta fel, hogy nem látta a gyerekét megszületni?
Figyelt kérdés
Nekem még mindig nagyon fáj h kimaradt ez a pillanat az életemből, nagyon hiányzik.:(2009. júl. 2. 12:12
1/7 anonim válasza:
Én könnyen.Akkor már annyira aggódtam a kicsiért(leassult szívhang), hogy nem érdekelt, hogy jön ki, csak biztonságban legyen.
2/7 anonim válasza:
Én ugyan láttam a babámat, mert gerinces érzéstelenítésem volt, de a szülés meg nem élése fájt nagyon. Én elmentem egy császárt feldolgozó (beszélgető) csoportba Geréb Ágiékhoz, az nagyon-nagyon segített ( [link]
3/7 anonim válasza:
Nekem nagyon rosz volt,a rokonok látták elöször a babámat én csak párórára rá :(
4/7 anonim válasza:
énis gerinces érzéstelenítőt kaptam! Amikor kivették a fiam akkor is megmutatta az orvos meg utána is odahozták amikor rendbe rakták és puszit is adhattam neki :)
5/7 anonim válasza:
Én azért kértem altatást,mert akkor így láttam jónak.
Maga a császár is annyira bánt a mai napig,hogy elmondani nem tudom.
Ezzel nem tudok már mit tenni,akkor annyira bepánikoltam a műtétől,hogy gondolkodni sem tudtam.
Fel a fejjel,ettől még a babádnak Te vagy a legjobb!:)
A lényeg az egészséges,gyönyörű kisfiam,akinek így is én vagyok a mindene,ő meg az enyém. (És persze az apukája).:)
1 éves nagyfiú anyukája
Mikor szültél?
6/7 anonim válasza:
engem szerencsére egyáltalán nem viselt meg mert mindketten veszélyben voltunk. örültem hogy egyáltalán találkoztunk. neked is így kellenne felfogni. :) az a lényeg hogy sikerült.!
7/7 anonim válasza:
27 órát vajúdtam és már mi is veszélyben voltunk mind a ketten,ezért lett császár a vége, de mikor kivették belőlem, megmutatták, és az esti szopira már kihozták.Hogy a családtagjaim többet látták eleinte engem azóta sem fusztrál, hiszen akkor már annyira fáradt voltam ,és tudtam, hogy jól van, pihenés után találkozhattam is vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!