Császárhoz kell-e fogadott szülésznő? Bővebben lent.
Császárnál nincs szerepe a szülésznőnek, hiszen nem szülsz, hanem műtenek. Ez egy hasi műtét. Borotválni a szeméremdombodat fogják a heg körül, ott lent semmit.
Minden jót, gyors felépülést kívánok!
Igenis is szülsz,csak máshogy.
Ne haragudj kedves elős,de én azért éreztem magam hosszú hónapkon keresztül szarul a császárom miatt,mert ilyeneket hallottam,amit te is írsz...
A CSÁSZÁR IS SZÜLÉS és műtét is természetesen.
Császárnál nincs szerepe a szülésznőnek, akkor sem, ha spinálissal lesz, nem altatásban. Csak a szőr tetejét borotválják le, kb 2 centis sávban.
Miért kell altatás?
Nah akkor szerintem most ezt,hogy a császár nem szülés,felejtsük el,mert az ilyen mondatok miatt lesz depressziós a kismama és emészti fel magát( bár sejtem,hogy csak a megkülönböztetés miatt mondtad,tehát nem bántásból írok)
És nem kell ahhoz szülésznő
Borotváld le magad,jobb ha te teszed,de tényleg csak a szeméremdombod fogják ill. akarják (hehe:D)
SZÜLÉSZnő vaginális szülésnél kell, a császár meg igenis hasi műtét, ahol szülésznőnek semmi szerepe nincs. Ha a kedves anyukának ettől kisebbségi érzése támad, akkor nyugodtan töltse ki rajtam az agresszióját, és nyomja meg azt a piros kezecskét. Ha ettől jobb lesz neki... :-(
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!