Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárhoz kell-e fogadott...

Császárhoz kell-e fogadott szülésznő? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Van dolga a szülésznőnek, ha altatásos császárom lesz(ez ma derült ki, az orvosom így látja)? Császárnál hol akarnak leborotválni, a heg körül, vagy odalent (mert akkor én azt megcsinálnám magamnak itthon)? És ha spinális érzéstelenítésre mégis lenne lehetőségem, akkor van szerepe a szülésznőnek?
2010. febr. 24. 15:28
 1/8 anonim ***** válasza:
40%

Császárnál nincs szerepe a szülésznőnek, hiszen nem szülsz, hanem műtenek. Ez egy hasi műtét. Borotválni a szeméremdombodat fogják a heg körül, ott lent semmit.

Minden jót, gyors felépülést kívánok!

2010. febr. 24. 17:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Igenis is szülsz,csak máshogy.

Ne haragudj kedves elős,de én azért éreztem magam hosszú hónapkon keresztül szarul a császárom miatt,mert ilyeneket hallottam,amit te is írsz...

A CSÁSZÁR IS SZÜLÉS és műtét is természetesen.

2010. febr. 24. 17:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Császárnál nincs szerepe a szülésznőnek, akkor sem, ha spinálissal lesz, nem altatásban. Csak a szőr tetejét borotválják le, kb 2 centis sávban.

Miért kell altatás?

2010. febr. 24. 18:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nah akkor szerintem most ezt,hogy a császár nem szülés,felejtsük el,mert az ilyen mondatok miatt lesz depressziós a kismama és emészti fel magát( bár sejtem,hogy csak a megkülönböztetés miatt mondtad,tehát nem bántásból írok)

És nem kell ahhoz szülésznő

Borotváld le magad,jobb ha te teszed,de tényleg csak a szeméremdombod fogják ill. akarják (hehe:D)

2010. febr. 24. 20:52
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

SZÜLÉSZnő vaginális szülésnél kell, a császár meg igenis hasi műtét, ahol szülésznőnek semmi szerepe nincs. Ha a kedves anyukának ettől kisebbségi érzése támad, akkor nyugodtan töltse ki rajtam az agresszióját, és nyomja meg azt a piros kezecskét. Ha ettől jobb lesz neki... :-(

Első voltam.

2010. febr. 24. 21:06
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, kissé eltértünk a témától. Akkor szülésznőre most nem adnék ki külön összeget, úgysem állunk olyan hú de jól. Amúgy már szültem, és az első sürgősségi császár volt, most szeretném ha nem altatnának, mert rossz volt, hogy csak másnap láthattam a kisfiamat. Egyenlőre nem tudom az altatás pontos okát, még holnap rákérdezek. Ma annyira meglepett a császár dolog, hogy elfelejtettem kérdezgetni. Azt hittem rendesen fogok szülni.
2010. febr. 24. 21:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Ja, még annyit, hogy én senkit nem értékelek, nem én viszem le a százalékotokat.
2010. febr. 24. 21:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálunk van ismerős, aki császárnál is fogadott szülésznőt. Én nem, de azért örültem, hogy nagyon kedveset fogtam ki. Azért nem volt mindegy, hogy ki adja a beöntést, infúziót, katétert. Még utónévkönyvet is kaptam tőle, mert még nem volt fiúnevünk :) És mivel nem nagyon volt más dolga, elég sokat ott volt velem, sokat segített, hogy szóval tartott. Aznap de. döntött úgy hirtelen a doki, hogy akkor most császár, és azért piszkosul meg voltam ijedve...
2010. febr. 24. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!