Hogy tudtak a nők élni régebben így? Így még nőként megszületni sem érdemes! (többi lent)
Itt egy borzasztó cikk a régebbi életről, a családban a nőktől elvárt elvárások, hazug, szemét ribanc faszok, agy nélkül, és ártatlan nők, akik nem tudtak kilábalni a faszik okozta mocsokból. Csak olvassatok bele. Egyszerűen olyan mocskosul hazug, ocsmány, önző faszik éltek, hogy az már megérne egy újra feltámasztást nekik, és több éves kínzást nekik h rohadtul fájjon...
Egyszerűen örülök, hogy most élek, (bár még most sem a legjobb) ha én akkor éltem volna, tuti sorozatgyilkos lettem volna:D azaz fas*zkaszáló:S És persze megcsonkítanám az összes faszit:S
Miket tűrtek szegény nők:S
"de komolyan ilyen mocskos alávaló sátánt mint a pasik nem hordott a Föld."
általánosítasz és emelett uszítasz is.
legalja. inkább fejezd be mert ez rossz fényt vet a nőkre.
Különben a faszik csak igazán az olcsó ribancok. Ez is a mai világban még mindig természetes, h egy férfi nem lehet ribanc, mert ezek az ostoba régi korokban kitalálták!
Prostituált: pénzért szexel. Manapság van férfiprostituált.
Ribanc: ledér, össze-visszakefélő nő vagy férfi.
Manapság nincs különbség a pasik is ribancok és kész.
Sőt, ha úgy vesszük a nők inkább monogámak.
Egy felmérés szerint megkérdeztek névtelenül több ezer egyetemistát, hogy ők vállalnának -e egyéjszakás kapcsolatot?
A nők 75%-a nem vállalna.
A férfiak 75% vállalna!
Nos akkor melyik nem a legnagyobb ribanc? Ha már a feslettséget vesszük figyelembe...
teljesen egyetértek veled, én is a nőket sajnálom
de nézzük az egészet más szemszögből
lehet hogy nevetségesen hangzik de azok a férfiak sosem tapasztalták meg milyen érzés szerelemből szeretkezni
"csak" a világ legjobb dolgáról maradtak le.a..
helyette kaptak szifiliszt:P
"Ez is a mai világban még mindig természetes, h egy férfi nem lehet ribanc, mert ezek az ostoba régi korokban kitalálták!"
a ribanc kifejezés a nőkre vonatkozik a hímringyó meg a férfiakra. már vagy 3-an leírták elöttem. ez kb olyan mintha azon fennakadnál h egy nő miért nemlehet homokos. ez csak egy szó.
ismerek sok ilyen általánosítást. kiváncsi vagyok a kérdező a következőhöz mit szólna.
"minden férfi egyforma"
ha minden férfi egyforma akk miért válogatsz?
jajj de bekattantál 63%!!!
Igenis nagyon rossz volt akkoriban nőnek születni. aki ezt nem tudja átérezni az vagy ostoba vagy pasi.
De talán még egy pár érzelmileg magasabb fokon égő férfi is át tudja ezt érezni, hogy milyen hazug világ volt!
Igazából arra akartam kilyukadni, hogy mindig mondogatják, hogy régen milyen jó volt, szép volt, hosszú házasságok...stb...de milyen áron?
Szóval örüljünk, hogy most születtünk! A mai világ is hazug, és vannak válások is bőven, de még mindig jobb ez.
Én akkor is sajnálom a nőket. Ma is, régebben még jobban.
Hogy átmosták a pasik a nők agyát akkoriban, hogy minden az ő kedvük szerint legyen.
Én még annak is örülök, hogy Európába születtem és nem valami idióta maszájokhoz, vagy a hülye arabokhoz...stb. Sajnos még ma is vannak nagy igazságtalanságok:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!