Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy tudtak a nők élni régebbe...

Hogy tudtak a nők élni régebben így? Így még nőként megszületni sem érdemes! (többi lent)

Figyelt kérdés

Itt egy borzasztó cikk a régebbi életről, a családban a nőktől elvárt elvárások, hazug, szemét ribanc faszok, agy nélkül, és ártatlan nők, akik nem tudtak kilábalni a faszik okozta mocsokból. Csak olvassatok bele. Egyszerűen olyan mocskosul hazug, ocsmány, önző faszik éltek, hogy az már megérne egy újra feltámasztást nekik, és több éves kínzást nekik h rohadtul fájjon...

Egyszerűen örülök, hogy most élek, (bár még most sem a legjobb) ha én akkor éltem volna, tuti sorozatgyilkos lettem volna:D azaz fas*zkaszáló:S És persze megcsonkítanám az összes faszit:S

Miket tűrtek szegény nők:S

[link]

2011. máj. 22. 19:18
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tűnik, nem olvastad mai prostik visszaemlékezéseit. Nekik sem jobb.
2011. máj. 22. 19:21
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Sajna a nők akkoriban abba születtek bele,az volt a természetes...Neked is az lett volna,ha abban a szellemben nősz fel :D mostmár persze másképp látjuk,mert más világban nőttünk/növünk fel.
 3/26 anonim ***** válasza:
47%
Miről szól úgy nagyjából ,most nincs időm elolvasni. :/ De kíváncsi vagyok..
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát, szerintem a mai prostituáltaknak se sokkal jobb, bár személyes tapasztalatom nincs.
2011. máj. 22. 19:22
 5/26 anonim ***** válasza:
66%

te mivel vagy jobb azoknál az embereknél akik pénz keresetként tekintettek a nőkre. te ha tehetnéd napokon keresztül kínoznád embertársaid.

haragra nem lehet haraggal felelni.

van egy nagyon jó film Nelson Mandela életéről Invictus címmel tanácsolom nézd meg.

2011. máj. 22. 19:23
 6/26 anonim ***** válasza:
61%
Miért kell készpénznek venni amit olvasol?
2011. máj. 22. 19:23
 7/26 anonim ***** válasza:
29%

"hazug, szemét ribanc faszok,"--> pasi nem lehet ribanc

Egyébként ahogy már írta az egyik válaszoló előttem, te is ezt tartottad volna normálisnak, ha akkor élsz.

2011. máj. 22. 19:24
 8/26 anonim ***** válasza:
73%

" "hazug, szemét ribanc faszok,"--> pasi nem lehet ribanc "

De , csak azt himringyónak hívják..;):DD

2011. máj. 22. 19:25
 9/26 A kérdező kommentje:

Kb arról szól, hogy két nő van: az egyik az ártatlan tiszta feleség, aki passzív és dolgos cseléd, nem paráználkodhat

A másik a prosti aki egy fertő és bűn de azért a faszikáinknak szüksége van ürítésre, az teljesen mindegy h a feleség megfertőződik, vagy agyerek...

Ja és persze a nő ez ellen nem tehet semmit, ő nem mehet hímprostihoz (olyan nincs is), nem tarthat szeretőt, de azért a nőnek a teste visz romlásba(?) szegény ártatlan faszikat... aztán persze a nő teste fertőzőtt, szegény faszi nem tehet semmiről...stb. elég hosszú a cikk, de komolyan ilyen mocskos alávaló sátánt mint a pasik nem hordott a Föld.

Persze mindenért a nő a hibás...

2011. máj. 22. 19:26
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Neurotikus férfiak ma is így gondolkodnak.
2011. máj. 22. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!