Miért kell szükségszerűen eltávolodni a barátoktól?
Mindkettőtök reakciója normális.
A csajszi és te egyazon neműek vagytok, természetes hgy mindketten a pasit akarjátok csak ő kedvesének, te barátnak, de ugyanolyan nagyon-nagyon.
a barátnő egy éretlen, féltékenykedő buta liba, a pasi meg papucs. aki írta, hogy ez szükségszerű, az nem ír igazat. én férjnél vagyok 2 éve, mégse lazult a barátságom a legjobb barátommal, aki fiú. a férjemnek is vannak lány barátai. érett gondolkodású, felnőtt ember a helyükön tudja ezeket a dolgokat kezelni. egyébként sem lennék olyannal, aki aláássa a kapcsolatomat a barátommal. a szerelem egy érzés, szerelmes akárkibe lehet az ember azon a körön belül, amiben mozog. a barátsághoz jóval több kell, évekig kell építgetni, hogy kialakuljon. én nem adnám fel a barátságot egy pasiért sem.
sajnálom a barátodat, hogy egy ilyen hisztis hp-t fogott ki. remélhetőleg erre ő is mihamarabb rájön, de akkor Te legyél ott mellette, mert szüksége lesz Rád (tapasztalat).
29/N
tegnap 21:54 vagyok. Eszembe jutott még valami, bár nem biztos, hogy a barátod és a barátnője kapcsolatában is így van.
Nekem mindig is fontos volt, hogy akivel komollyá válik a kapcsolatom, azzal előbb-utóbb egymás egyik legjobb barátai is legyünk, szerintem ez elengedhetetlen egy jól működő, tartós kapcsolathoz, mivel előbb-utóbb a szenvedély már nem lesz akkora, mint az elején. Nálunk a lány barátnő egy idő után mindenben hátrább sorolódott mint én. Nem mintha kevésbé szeretné a párom, vagy nem számíthatna rá mindenben, szeretjük, bármikor szívesen látjuk, én is örülök, ha találkozunk, beszélgetünk, de én lettem az első és ezt valahogy rendben levőnek is érzem.
Úgyhogy lehet, hogy a lány még a barátságotokra is féltékeny valamilyen szinten.
Mindenesetre semmiképpen nem vall érett hozzáállásra, ahogy kezeli a dolgokat.
Etus, lehet, hogy nálatok így van, de nem biztos, hogy mindenkinél.
Nekem van egy legjobb barátnőm, hátrább nem is sorolódott, viszont a férjem még nála is fontosabb helyre került az életemben. Az embernek nem csak egy legjobb barátja lehet, hanem több is, nekem már a férjem is ebbe a baráti körbe tartozik. Ráadásul vele osztom meg az életem legfontosabb momentumait, vele élek.
Úgyhogy, bár közöttünk nincs olyan vita, hogy ne találkozhatnánk az ellenkező nemű barátainkkal, elsősorban a barátoknak kell elfogadni, hogy ő már hozzám tartozik.
Ő az első az életemben és ha majd lesz gyerekünk, biztos vagyok benne, hogy ő is a barátok elé fog kerülni.
Ettől még a barátaim sem érzik elhanyagolva magukat, számíthatunk egymásra, de ők is ugyanígy gondolkoznak.
Ezt embere válogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!