Egy társadalmi mozgalomnak szükségszerűen "társadalomátalakító" hatásúnak kell lennie?
Ezt a proana/mia-t most látom életemben először, de szerintem a társadalmi mozgalmak, eleve azért lesznek/vannak/jönnek létre, mert alakul a társadalom. Nem lennének zöld mozgalmak, ha a bizonyos cégek alapból törekedtek volna a környezetkímélésre minél jobban... ez mondjuk csak példa volt, nem tudom hogy alakultak ki.
Esetleg ha másra gondoltál akkor kíváncsi vagyok, magyarázd el jobban:)
Igen, látod leírtad magad is. A társadalom "gyúrta össze" őket.
Ilyen az ideálkép(t.forma) - létrejött a proana/mia(t.csoport). Utóbbi volt utóbb...:)
De egyébként azt lefelejtettem, hogy esetleg egy kicsit "alakíthat" még a társadalmon a csoport, mondhatni, mivel felgyorsíthatja az emberek "észhez kapását". Reklám, ismerőst meggyőzi ismerőse, olvassák a neten és rájönnek hogy az tök úgy van, egyetértenek vele, stb...:)
Szívesen.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!