Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lehet, hogy valaki boldogabb...

Lehet, hogy valaki boldogabb középkorúan, mint 20 évesen?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, és nincs semmilyen agybajom,hogy ezt a kérdést tettem fel, nem vagyok elhízva, nem történtek olyan nagy traumák az életemben idáig amik megemészthetetlenek lennének, tehát józanul teszem fel a kérdést, mert foglalkoztat. néha irigykedve nézem a 30-40-50-es korosztályt, úgy érzem, akkor kezdődik el igazán az élet,mikor az ember már elérte azt a kort. kiegyensúlyozottabban, tudják,hogy mit akarnak, jobban kezelik az egész életet tudják mi teszi őket boldoggá és vannak olyan helyzetben,hogy megvalósítsák. Most nagyon rossz időszakon megyek keresztül és még van hátra belőle bőven, mégsem érzem azt,hogy hű de jó 20 évesnek lenni,nem érdekel az éjjel-nappal bulizás, a drogok, a hű de szexi emos pasik, nem volt soha egyéjszakás kalandom, a szoknyám hosszabb,mint 10cm és úgy érzem más az értékrendem,mint a fiatalok többségének. persze én is szoktam bulizni nem vagyok szent. viszont valami nem stimmel velem, kívülről úgy nézek ki,mint egy 16 éves (sajnos)és így úgy érzem,hogy mást tükröz a lelkem és mást az életkorom és a testem. a pasikból sem érdekelnek igazán a velem egykorúak, de egy 30 éves nyilván nem kezd egy max 18 évesnek látszó "kis"lánnyal, megalkudni meg nem szeretek. lehetséges,hogy az élet tényleg 30 felett kezdődik és "öreg" a lelkem?
2011. ápr. 30. 22:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek:

Szia kiscsaj!

A boldogság nemkorfüggő, hanem attól függ, hogy hogyan viszonyulsz Istenhez, a világhoz, és az emberekhez.

Fordulj Isten felé, és boldog leszel.

Ha azt szeretnéd, hogy töbet segítsek, írj privit.

Üdv: Anna egy öregedő 28 éves csaj

2011. máj. 17. 23:30
 12/12 anonim ***** válasza:

Szervusz!

Egyetértek Annával. Nekem 21 évesen változott meg az életem, amikor elindultam ezen az úton. Ha érdekel a történetem, küldj privátot, és elküldöm a családi weblapunk címét, ahol elolvashatod.

Üdv,

32/F

2011. máj. 18. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!