Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek normális dolog,...

Szerintetek normális dolog, ha egy 19 éves lány "kommunában" él, közben meg egyetemre jár?

Figyelt kérdés

Mármint nem arra célzok, hogy normális-e, hogy egyetemre jár, hanem, hogy egy budai házban él egy erdő mellett, amiben kb 15-en élnek és ők nem a rokonai..

Én ezen nagyon meglepődtem, mármint kb mint egy hippiközösség, holott a csaj teljesen normális, nem látszik, hogy így élne. Nagyon megkedveltem, és elmesélte, hogy 18 éves korában elment otthonról, de nem azért, mert összeveszett a szüleivel, hanem mert így tud kiteljesedni, az egyik barátjával szereztek embereket, akik hasonló felfogásúak és 15-en élnek együtt. Voltam nála, és nagyon durva..mármint úgy értve, hogy ezek az emberek tényleg együtt élnek, az összes ilyen elvont fazon és mindenki szeret mindenkit..ezt kb úgy kell érteni, hogy a csajnak van egy barátnője, akivel lefekszik, közben egy sráccal is elvan "úgy" és mindenki ilyen szinte. Most ez csak nekem nagyon furcsa vagy másnak is az lenne? Nem akarom kibeszélni, de úgysem ismertek és gondoltam, felteszem a kérdést, mert én sosem tapasztaltam még ilyet az ismerőseim körében.

2011. ápr. 28. 12:45
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
66%
Ennyi erővel azokat is el lehetne ítélni, akik swinger klubokba járnak, vagy nyílt kapcsolatban vannak, vagy több futó kalandjuk volt. Teljesen normális életforma, csak a sok besavanyodott irigy, mert ő ezt nem tudja megtenni.
2011. ápr. 28. 13:28
 12/28 napietus ***** válasza:
87%
"a sok besavanyodott irigy, mert ő ezt nem tudja megtenni" azért a nem tudja, és a nem akarja között ordító a különbség...én inkább sajnálatot érzek ilyenkor, mint irigységet. sivár élete lehet annak, aki csak úgy tudja feldobni, hogy csatlakozik egy olyan közösséghez (csordaszellem, akármennyire is "önálló individuum"-nak tartják magukat), ahol mindenki kefél mindenkivel.
2011. ápr. 28. 13:34
 13/28 anonim ***** válasza:
70%
Mivel nem tudsz szöveget értelmezni, így leírom egyszerűbben: A kérdező nem azt írta, hogy kizárólag arról szól az egész, hogy mindenki "kefél" mindenkivel, hanem a lány azért választotta ezt, mert szabadon akart élni, ilyen környezetben tud boldogulni.
2011. ápr. 28. 13:36
 14/28 napietus ***** válasza:
bocs, de Te hoztad be a swinger klubos, meg nyílt kapcsolatot a dologba, ne én. ezek meg miről szólnak, ha nem a szexről?
2011. ápr. 28. 13:39
 15/28 anonim ***** válasza:
50%
Mivel a szexből csináltatok ekkora gondot, ezért hoztam fel a példát. Hiszen mivel abba nem tudtatok belekötni, hogy szabadon élnek, sokan, normális környezetben, így hát a szex erkölcstelenségére helyeztétek a hangsúlyt.
2011. ápr. 28. 13:44
 16/28 napietus ***** válasza:
75%
azért, mert ez a gond az egésszel. ha csak egy házban élnek, mint lakótársak, az ellen nem lehet szerintem senkinek semmi kifogása. így azonban nem gondolom, hogy ez a megfelelő társaság egy 19 éves lány számára.
2011. ápr. 28. 13:46
 17/28 anonim ***** válasza:
54%

Már bocsi, de napietus védelmére kelek ez ügyben!

Ennyire nem veszitek észre magatokat?

Ma holnap az anya-fia szexet is elfogadottnak fogjátok tekinteni, mert hiszen "ez sem baj, csak nem átlagos" alapon.....De persze ha valaki ezután azt mondaná, hogy ez állatias viselkedés, emberhez nem méltó, akkor megsértődnétek.

Csak egy kérdésem volna! Ha szerintetek mindezek a dolgok annyira elfogadottak, akkor ti miért nem teszitek? Mert az én olvasatomban ha kiállok valami mellett, az a legékesebb bizonyítéka, hogy magam is részese vagyok!

Mert ha nem, akkor csak a számat jártatom, hangember vagyok, semmi más!

Na ti ugyanilyen hangemberek vagytok! Pártoljátok a devianciát, de ti már nem akartok úgy élni! Kérdezem én, ha annyira jó, akkor miért nem?

Ha viszont annyira mégsem jó, hogy ti is vállaljátok, akkor miért propagáljátok mégis annyira vadul?

Nem érzitek, hogy saját magatokat teszitek hiteltelenné egy kicsit?

2011. ápr. 28. 13:48
 18/28 anonim ***** válasza:
56%

"az egyik barátjával szereztek embereket, akik hasonló felfogásúak"

Ezt értsem úgy hogy a csaj csinált magának egy szektát? Annak rossz vége lehet.

2011. ápr. 28. 13:54
 19/28 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem ha kötelezettségek nélkül él valaki, ergo nem párkapcsolatban, házasságban, nincs gyereke, nincs semmi olyan, ami gátat szabna neki, akkor ez nem erkölcstelenség, hiszen másoknak nem árt az életmódjával. Gondolj bele, hogy milyen lehet, ha mindenki szeret és te is szeretsz mindenkit, nincsenek szabályok, azt csinálsz, amit akarsz.
2011. ápr. 28. 13:59
 20/28 anonim ***** válasza:
3%
Szerintem az a nem normális dolog, hogy te, aki elmondásod alapján csak felületes ismerőse vagy, idejössz a netre kiteregetni az életének általad ismert részét...
2011. ápr. 28. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!