Normális az, hogy 14 éves lány létemre még mindig nem sikerült beilleszkednem az osztályomba?
Én azt gondoltam nyolcadik osztályba,hogy:"Na jó,most betelt a pohár drágaságaim!Megmutatom,hogy ki vagyok!"
Ne félj,tudták mi a rendtartás,mikor jól lecs*sztem egy pár csajt,mikor engem piszkáltak!Aztán volt,amikor elbeszélgettem velük..stb.,és így megkedveltek,mert nem is mertek nagyon beszólni-legalábbis az osztály normális része,akiknek elmondtam dolgokat aztán!
És láss csodát,9.osztályosok lettünk,mind-mind más iskolába,környezetbe kerültünk,és visszavágyunk az általános iskolába(na jó,nem mindenki..)!
A mi osztályunkba 5.-ig ugyanez volt,mint nálatok(sejtem,h. ezért is nem tudsz beilleszkedni):a k*rvák egymás s*ggét nyalták[mindig azt mondták egymásnak,amit hallani akart a másik..]!Mi,akik őszinte barátok voltunk,5-en,mi pedig mindent elmondtunk egymásnak..persze voltak még őszinte barátságok fiúk közt is,csak ők nem veszekedtek ennyit,mint mi..:)
De ez persze,hogy normális,szerintem te úgy,ahogy én érettebb vagy a korodnál..és majd később ezt hasznosíthatod;D
És majd az 30 éves osztálytalálkozón(ha megrendezik persze),büszkén mondogathatod,hogy igen,nekem a gyerekeim boldogok,mert mindent megtudok adni nekik..stb.És persze majd a nagyszájúak is ezt mondják,csak ők meg majd lehet,hogy panaszkodnak a gyerekeikre,hogy ezt emg azt csinálják otthon,nem tanulnak..stb.
És majd akkor gondolhatod:hmm,mennyivel okosabb voltam én már akkoriban is,és az,hogy nem illeszkedtem be oda,csak jót tett nekem,és az egyéniségemnek!(:
Kamasz vagy, ez normális, hogy túldramatizálod.
Nyugi, nemsokára vége :) A gimi egész más lesz :)
ne aggódj, ez a kamaszkor...:) majd középsuliba hidd el más lesz...új emberek, új hely...tiszta lappal indulsz, és akkor nyugodtan nyithatsz majd a otársaid iránt, ott nem ismernek, ezért könnyebb lesz...kitartás csajszi:)
ne foglalkozz azzal, mi a véleményük rólad...úgyse nagyon fogtok majd a suli után talizni ( hacsak nem egy suliba mentek, de akkor sem mindenki megy oda)...nyugika:)
akikkel jóban voltál eddig is, azokkal legyél, és a többiekkel ne is foglalkozz:)
beszélgess pár emberrel, aki rendes, és akivel lehet is:)
a lényeg, hogy ha nem sikerülne btokat találnod, akkor sem kell feladni, mert a köv. suliban lesz rá lehetőséged:)
csak tényleg próbálj majd ott odamenni az új társakhoz, és kérdezni, melyik suliból jött, elhívni a büfébe, mosdóba, és közbe majd kialakul a dumcsi:)
ha csendesebb típus vagy, akkor kezd olyanokkal az ismerkedést, aki szintén nem a nagyszájúak közé tartoznak:)
vagy akik neked tetszenek:)
ahogyan most látod a dolgokat, majd változni fog...jóirányban persze:)
szóval ne aggódj, minden rendben lesz...legyél vidám:)
remélem segítettem:)
detto olyan vagyok mint te :"D
passz h. miért és mit kellene tenni.Semmit: D várni és elfogadni ...bízzunk benne h. majd változik ez idővel.
köszönöm a válaszokat :)
Gondolom tényleg csak a kamaszkor miatt látom ennyire negatívan a dolgokat,és tényleg remélem,hogy elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!