Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek normális dolog,...

Szerintetek normális dolog, ha egy 19 éves lány "kommunában" él, közben meg egyetemre jár?

Figyelt kérdés

Mármint nem arra célzok, hogy normális-e, hogy egyetemre jár, hanem, hogy egy budai házban él egy erdő mellett, amiben kb 15-en élnek és ők nem a rokonai..

Én ezen nagyon meglepődtem, mármint kb mint egy hippiközösség, holott a csaj teljesen normális, nem látszik, hogy így élne. Nagyon megkedveltem, és elmesélte, hogy 18 éves korában elment otthonról, de nem azért, mert összeveszett a szüleivel, hanem mert így tud kiteljesedni, az egyik barátjával szereztek embereket, akik hasonló felfogásúak és 15-en élnek együtt. Voltam nála, és nagyon durva..mármint úgy értve, hogy ezek az emberek tényleg együtt élnek, az összes ilyen elvont fazon és mindenki szeret mindenkit..ezt kb úgy kell érteni, hogy a csajnak van egy barátnője, akivel lefekszik, közben egy sráccal is elvan "úgy" és mindenki ilyen szinte. Most ez csak nekem nagyon furcsa vagy másnak is az lenne? Nem akarom kibeszélni, de úgysem ismertek és gondoltam, felteszem a kérdést, mert én sosem tapasztaltam még ilyet az ismerőseim körében.

2011. ápr. 28. 12:45
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem ez abszolút nem normális életforma, de ők tudják...

Kerüld el őket jó messze, ENNYI!

2011. ápr. 28. 12:58
 2/28 anonim ***** válasza:
58%

Egyáltalán nem normális. Főleg ez, hogy mindenki lefekszik csak úgy mindenkivel, szánalmas, röhejes.

De ha neki így jó, akkor hagyd.

Mellesleg jegyezném meg, hogy attól hogy egyetemre jár, még közel sem biztos, hogy tök normális. Tudom, mert én is jártam egyetemre, és nem az vettem észre, hogy ott mindenki szuperintelligens lenne.

Szerintem ez a csaj inkább totál hülye, nem pedig normális.

2011. ápr. 28. 13:06
 3/28 anonim ***** válasza:
54%
egyeltalán nem normális... kommuna :D uristen XD az ember nem megy csak el ugy otthonról 18 évesen... valami biztos nincsen rendben a lánnyal, nem egészséges az illy módon történő önkifejezés... de ha neki ez kell ott rohadjon meg a többivel az erdő szélén XD
2011. ápr. 28. 13:06
 4/28 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem tök jófej lehet a csaj. Mer változtatni, meri azt tenni, amit akar, szabadon élhet..nem pedig anyuci nyakán élősködik egyetem alatt, közben meg olyan beszari, hogy a postán nem tud feladni egy levelet. Lehet, hogy nem megszokott, de szerintem nagyon jó dolog lehet..és valószínűleg sokkal boldogabb, mint az ingyenélő egyetemisták, akik költi a szüleik pénzét ivásra, meg bulikra, aztán talán majd 30 évesen elköltöznek.
2011. ápr. 28. 13:12
 5/28 napietus ***** válasza:
52%
nem, nem normális dolog. szerintem totál kattant lehet a csaj is, meg a "barátai" is.
2011. ápr. 28. 13:16
 6/28 A kérdező kommentje:
Hát szerintem is elég fura, mert tök normális a csaj, okos és szép, azt hittem, hogy otthon él a családjával, meg normális élete van, mint az átlagnak, aztán kicsit meglepődtem.
2011. ápr. 28. 13:19
 7/28 anonim ***** válasza:
68%

Nem átlagos. Arról, hogy mi a "normális", vitatkozhatnánk és régóta vitatkoznak az emberek.

Attól még, hogy másképp élnek, mint a válaszolók többsége, lehetnek teljesen normális emberek.

Megjegyzem, annál például, amit sokan csinálnak, hogy begubóznak és senkivel nem tartanak kapcsolatot, senkinek nem segítenek, mert irigyek és önzők, sokkalta normálisabb.

2011. ápr. 28. 13:20
 8/28 anonim ***** válasza:
57%

Most ezt hiába véditek!

Van ami relatív, de van, ami nem!

Csak ti ezt nem vagytok hajlandóak elismerni!

összeviszna k*félni, úgy, hogy a majdani gyerekednek esetleg azt sem tudod ki az apja NEM NORMÁLIS!

Ha szerinted az, akkor te mondjuk örülnél, ha ilyen helyre születnél?

Azért mindent ne relativizáljunk már, jó?

Mert ilyen alapon holnap jön az,hogy a vérfertőzés is normális dolog, csak "más"....Röhej.

2011. ápr. 28. 13:22
 9/28 A kérdező kommentje:
Azért légyszí ne írjatok olyanokat, hogy "rohadjon meg", mert egyrészt ilyet kívánni ismeretleneknek bűn, másrészt meg értelmes hozzászólásokra voltam kíváncsi, nem pedig trágárságokra.
2011. ápr. 28. 13:23
 10/28 anonim ***** válasza:
68%
Attól még hogy nem olyan mint az átlag, nem lesz feltétlenül nem normális. Nekem pl. az átlag az akiket totál hülyének tartok... Más kérdés, hogy én nem tudnék 15 emberrel együtt élni, eggyel sem tudok, de ha valaki jól érzi úgy magát, akkor rendben. Az meg hogy kivel fekszik össze és kivel nem, az is mindenkinek a magánügye. Szóval szerintem rendben van a dolog, gondolom mindannyian jól érzik ott magukat, önszántukból mentek oda... Mondom, én nem bírnám ezt a fajta életmódot, de nekem a sima "normális, átlagos" családi élet is teljesen idegen...
2011. ápr. 28. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!