Elegem van a Való Világgal. Az összes barátommal eltávolodunk emiatt. Mit tehetnék? Van rajtam kívül egyáltalán, aki nem nézi?
Az összes ilyen valóság showt betiltanám, gyülölöm öket, az összes emberi kapcsolat megrontója!!!
Az még hagyján, hogy a közösségi oldalaimat telefirkálják az ilyen sz.rokkal, de hogy csak erröl lehet velük beszélni és emiatt nem tudok velük egy találkozót összehozni, ez már túlzás!
Engem nagyon nem érdekel ez az egész, azt sem tudom ki kicsoda, de mindenhol folyton ez van témán. Lassan kezdek begolyózni.
Mit tehetnék? Van olyan, aki rajtam kívül nem nézi? Hála Istennek a családomat elkerülte ez a divat, de baráti körben is iszonyatosan idegesítö.
3 éve nincs TV-m, tehát nem sznobságból mondom, h nem nézem, hanem mert nincs min :D
de akkor sem tölteném ilyennel az időmet.
a barátaim közül egy sem nézi, szerencsére nálunk nem ez a téma. ja, és fácsén sincs tele ezzel a falam, mert ott is megválogatom, h kit jelölök vissza.
nagyjából tudom, h ki kicsoda, mivel elég felszállnom a villamosra, és rápillantani egy Blikkre... vagy elmenni a boltba, és az újságok címlapját megnézni.
a legnagyobb szégyen, h anyum diplomás, Phd-t végzett párja is ezt nézi... ezen borultam meg a leginkább. az, hogy a suttyóknak ez a kultúra csúcsa, azt még úgy megértem, na de hogy egy értelmesebb embernek is, az már szégyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!