Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Elegem van a Való Világgal....

Elegem van a Való Világgal. Az összes barátommal eltávolodunk emiatt. Mit tehetnék? Van rajtam kívül egyáltalán, aki nem nézi?

Figyelt kérdés

Az összes ilyen valóság showt betiltanám, gyülölöm öket, az összes emberi kapcsolat megrontója!!!

Az még hagyján, hogy a közösségi oldalaimat telefirkálják az ilyen sz.rokkal, de hogy csak erröl lehet velük beszélni és emiatt nem tudok velük egy találkozót összehozni, ez már túlzás!

Engem nagyon nem érdekel ez az egész, azt sem tudom ki kicsoda, de mindenhol folyton ez van témán. Lassan kezdek begolyózni.

Mit tehetnék? Van olyan, aki rajtam kívül nem nézi? Hála Istennek a családomat elkerülte ez a divat, de baráti körben is iszonyatosan idegesítö.

2011. ápr. 12. 19:51
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Igen, lehetséges. Viszont most legalább kiderült. Talán mégsem kellene semmit tennem ellene, megváltoztatni úgyse tudok senkit.

Csak hirtelen nagyon felhúztam magam, amint megláttam, hogy az x-edik beszélgetés is erröl megy, igazából ez ihlette a kérdést.

2011. ápr. 12. 20:23
 22/31 anonim válasza:
85%

Én nézem, nem is tagadom, de...nem szavazok, egy forintot se költök rá, negyed annyit se beszélek róla mint a fent említett barátaid, nem járok el a tv-be erről veszekedni...Egyszerűen tetszik a műsor mert sokszor jókat tudok rajta nevetni. Biztos vannak megrendezett jelenetek is, de ez nem nagyon érdekel.

A tehetségkutatók is többnyire addig jók míg a beválogatás megy, és az idiótákat mutatják.

Szerintem azzal nincs semmi baj, ha valaki mondjuk úgy nézi mint én, de tényleg nagyon sokan túlzásba viszik ezt.

De azok akik így viselkednek mint a te barátaid, vagy akik több ezer, esetleg tíz, netalántán még ennél is több pénzt áldoz rá, annak gond van a fejével, és nem a vv. a fő okozója ennek.

2011. ápr. 12. 20:24
 23/31 A kérdező kommentje:

Ez is igaz. Akkor te kivételes eset vagy, sajnos általában aki nézi az beszél is róla. Vagyis ebben az esetben csak erröl...

Köszönöm mindenkinek a választ, mindegyik hasznos volt számomra!

2011. ápr. 12. 20:29
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

nekem mondod ? ha el akarok menni színházba vagy valami hasonló helyre kiröhögnek ...

meg úgy istenítik ezeket a "sztárokat " hogy az már nekem is sok , pedig nem kapom fel könnyen a vizet

de amikor Alekosz "idézeteit" látom minden nap mintha valami híres filozófus vagy író lenne , az már az én idegeimnek sok

2011. ápr. 12. 20:31
 25/31 anonim válasza:
100%
szar a való világ de a koromat nem mondo mert túl pici vagyok
2011. ápr. 12. 20:32
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Én sem nézem. Soha egy percre nem kapcsoltam oda. Mind igaz, amit eddig leírtatok, egy undorító állatkert az az egész, előre megrendezett jelenetekkel és gondos néphülyítéssel gondolom. Ha lebutítják az embereket, senki nem fogja veszélyeztetni a tökéletlen politikusokat. Azon kívül nekik remek pénzszerzési lehetőség az SMS-ekből befolyó pénzből. Szerintem aki nézi, az lealacsonyítja magát.
2011. ápr. 12. 20:37
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Ne is mondd. Nekem is egész nap ezt kell hallgatnom, ha suliban vagyok, akkor az osztálytársaimtól, ha gyakorlat van, akkor a munkatársaimtól...

Mit tehetsz? Otthon átvészeled a maradék időt. Olvass, legyél el, tanulj, élj a hobbidnak. :)

21/L

2011. ápr. 12. 20:41
 28/31 anonim ***** válasza:

Én régebben néztem, mostanában nem mindig de azért nyomon követem az eseményeket és szoktunk róla beszélni a suliban:D

Egy tanárt is kérdeztünk hogy nézi e, azt mondta hogy utálja:D

2011. ápr. 12. 21:22
 29/31 anonim ***** válasza:
0%
Te egy nyomorult műsor miatt eltávolodtál a barátaidtól? Én sem nézem, pedig a legtöbb barátom nézi, ki rendszeresen, ki csak követi valamennyire. Én egyáltalán nem. És? Tudom, hogy egy szar, de nem érzem magam felsőbbrendűnek azért, mert én nem nézem.
2011. ápr. 12. 23:36
 30/31 napietus ***** válasza:
100%
keress értelmes brátokat, aki szintén nem nézi. én sem nézem, meg még jópárunknak magasabb az iq-ja egy bárszékénél :P
2011. ápr. 13. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!