Elegem van a Való Világgal. Az összes barátommal eltávolodunk emiatt. Mit tehetnék? Van rajtam kívül egyáltalán, aki nem nézi?
Az összes ilyen valóság showt betiltanám, gyülölöm öket, az összes emberi kapcsolat megrontója!!!
Az még hagyján, hogy a közösségi oldalaimat telefirkálják az ilyen sz.rokkal, de hogy csak erröl lehet velük beszélni és emiatt nem tudok velük egy találkozót összehozni, ez már túlzás!
Engem nagyon nem érdekel ez az egész, azt sem tudom ki kicsoda, de mindenhol folyton ez van témán. Lassan kezdek begolyózni.
Mit tehetnék? Van olyan, aki rajtam kívül nem nézi? Hála Istennek a családomat elkerülte ez a divat, de baráti körben is iszonyatosan idegesítö.
hát hallod és 2 percig nem bírom nézni ezt a sz@rt,ha véletlenül odakapcsolok a tévén,visítva kapcsolok tovább! :D :D
Fel nem tudom fogni, mit esznek az emberek ezen a buta,primitív,előre megjátszott,krvák és selyemfiuk által megtűzdelt műsorban! Ez rohadtul nem a való világ!! Ahol mindenkiről kiderül h krva volt? De nem csak a tv,hanem az ujságok is ezekkel vannak tele! Pfujj-pfujj! Ha nekem olyan arcom lenne mint némelyiknek,hát én a világ elöl elbújnék,nemhogy még mutogassam magam! :D
26/L
Tudod mi rontja meg még az emberi kapcsolatokat? A sznobság.
Én se nézem a való világot mégis el tudok róla beszélgetni a barátaimmal ha előjön a téma, elmondják mi volt, reagálok rá, mostmár lassan vágom is hogy kicsoda, kinek mi a története, milyen az egyénisége.
Hameg tényleg csak erről tud beszélni valaki akkor azzal nem a való világ miatt nincs rendbe valami, hanem egyszerűen unalmas beszűkült zombi, de felteszem te ilyenekkel nem barátkozol, mert süt a kultúra a hozzászólásodból.
Szia!
Nekem volt olyan, hogy felhívtam a barátnőmet, elég messze lakunk egymástól, hogy dumáljunk egy jót, erre hallom, h a pasija durmog a háttérben: Mivan, Kati nem nézi a való világot?
Jót röhögtem rajta,bár lehet, hogy nem vicces...
"Figyeljük meg az átlag magyar embert természetes környezetében"
Tényleg ilyen az átlag magyar?
Eddig véletlenül láttam 2 bemutatót a műsorok között. Hát csak tátottam a szám. Azt vártam, hogy kiég a TV-m... Ha ilyen az átlag, az szomorú.
(első voltam)
Maximálisan egyetértek veletek, nagyon örülök, hogy vannak még normális emberek, akiket ez nem köt le.:)
Mert ha valami hasznos mondanivalója lenne a társadalom számára, megérteném, de így semmiképpen. Azért meg nem fogom nézni, hogy legyen téma. Akkor inkább ne legyen semmi. De azért zavaró, na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!