Elegem van a Való Világgal. Az összes barátommal eltávolodunk emiatt. Mit tehetnék? Van rajtam kívül egyáltalán, aki nem nézi?
Az összes ilyen valóság showt betiltanám, gyülölöm öket, az összes emberi kapcsolat megrontója!!!
Az még hagyján, hogy a közösségi oldalaimat telefirkálják az ilyen sz.rokkal, de hogy csak erröl lehet velük beszélni és emiatt nem tudok velük egy találkozót összehozni, ez már túlzás!
Engem nagyon nem érdekel ez az egész, azt sem tudom ki kicsoda, de mindenhol folyton ez van témán. Lassan kezdek begolyózni.
Mit tehetnék? Van olyan, aki rajtam kívül nem nézi? Hála Istennek a családomat elkerülte ez a divat, de baráti körben is iszonyatosan idegesítö.
Én nem nézem. Viszont barátaim sem igazán vannak, így az a veszély nem fenyeget, hogy bárkitől eltávolít.
Sajnos nem tudom mit lehet tenni. Nem értem miért nézi bárki is.
Ez 2011, nincs mit tenni.
Lekopnak a barátok akiketmeg nem ismerünk, azokat nem is ismerhetjük meg mert az ilyeneket szabják meg egy beállított példaképnek és alattuk nem megy át senki a rátán.
Bár kérdés, hogy aki ezek alatt van az ember-e még?!
Üdv a való világban:) Úgy látszik az emberek többségének ez a színvonal.. A tévében szereplő emberek nagy részét említeni sem szabadna nyilvánosan, nehogy a fiatalok hozzájuk akarjanak hasonulni..
Én nem nézem, szerencsére eddig minden részét elkerültem - igaz tévézni sem szoktam - barátaim, családom pedig hasonló jó véleménnyel van róla, mint én..
nem nézem. de a barátaim se.
Talán ez egy jó figyelmeztetés, hogy lehet, hogy új baráti kört kéne keresned.
Én szeretem a Való Világot. de átnevezném erre: Figyeljük meg az átlag magyar embert természetes környezetében xD és mondjuk hajnal háromtól hajnal négyig adnám xD
de figyelj, legalább van mit nézni, van miről beszélni.
És van mit énekelni amikor lent vagyunk: Akarom hogy tudd a lét a tééét. Hmm... xD Eeeee-gen xD
Figyelj, az a szomorú, hogy én a legjobb barátnőmmel ennyit tudok beszélni: nézted tegna pa VV-t? /nézted tegnap a BK-t? ... ezen el kéne gondolkoznom xD
Undorító...tele kurv@kkal és agresszív bűnözőkkel. A sok hülye meg ezt élvezi, főleg a kiskorúak, és mindenki csodálkozik, h merre tart a mai világ. Sajnos ezzel mindenki tisztában van, de a sok pénzéhes barom műsorkészítő csak csinálja. Forduljon fel mindegyik.:/
Nekem is csak a barátaim erről a xarról tudnak beszélni, és már kib@szottul ideges vagyok ez miatt...
L/20
nekem tv-m sincs:)
idén 6 éve csak akkor látok tv-t ha nagyszülőknél vagyunk és ott mindig megy háttérzajként
de már az én tököm is tele van hogy melóhelyen (értelmes,diplomás irodai dolgozók) 8 óra melóból képesek 4et ezen csámcsogni,a kozmetikus is erről csacsogott tegnap,és a buszon hazafele mögöttem a nyanyák és a tinik is...
rosszul vagyok a valóvilágtól,de az ilyen megasztár,és egyéb "tehetségkutató"-któl is...
vezető hirek neten: Fukusimában 7-esre emelték a veszélyességi szintet,vv laci korházba került...ááááhh
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!