Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan hozhatnám rendbe a...

Hogyan hozhatnám rendbe a kapcsolatom az egyik legjobb barátommal?

Figyelt kérdés

Elküldtük egymást melegebb éghajlatra 2 héttel ezelőtt.

Már kb április óta megromlott vele a viszonyom,amikor sokszor rajta töltöttem ki a dühömet,pedig nem érdemelte meg. Elb*sztam,nem is kicsit,pedig még a mai napig is kitart mellettem,akármit csinálok.Sokszor nem írt vissza a leveleimre,amikor kedvem lett volna vele dumálni.(Mai napig nem tudom,miért nem.)Miután 2 hete elküldtük egymást,utána a többiek mondták,hogy nem lenne teljes így a csapat,hogy mi nem beszélünk. Persze vettem a lapot,és énsem akartam egy barátot elveszteni emiatt,majd megbeszéltük fb-n a dolgokat.Mostis tudom,hogy kitart mellettem,és ma is elmondott olyan dolgokat,amiket másnak sose mondana el. Ő is mondta,hogy változtat,én is. Hívott augusztusra is hozzájuk,és a régi szép emlékek miatt olyan helyekre is,ahol jól éreztük magunkat. Szerintem nem haragszik,de valamit nagyon rosszul csinálok. Hogy változzak meg? A többi barátommal sose volt ilyenből gond,de ő az,aki tűzbe tenné értem a kezét,és énis őérte. 18/F.

2011. júl. 29. 15:09
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!