Ki szeretnék menni a barátommal külföldre dolgozni, mit tegyek?
Én a barátommal szeretnék kijutni külföldre dolgozni, szállodába, vagy hajóra, vagy mindegy, hogy mi, csak együtt dolgozzunk.
Sajnos csak betanított munkásnak mehetnénk el, mivel nekem csak érettségim van, barátomnak 8 általánosa :(
Viszont közvetítőn keresztül nem tudunk, mivel még itthon se találunk munkát, szóval nincs pénzünk rá, hogy repjegyet fizessünk, szállást, közvetítői díjakat, stbstb.
Olyan véletlenül nincs, hogy pl majd a fizetésből vonnák le a repjegyet, meg a többit? Mert eddig ahol érdeklődtem, mindegyik írta, hogy kell kezdeti tőke, ami 100-200 ezer ft... :S:S:S
Nagyon fontos lenne kimennünk, mert itt nincs munkalehetőség, és mi dolgozni szeretnénk!!!
Sok ismerosom Ausztriaban dolgozik hotelben szobalanykent, takaritokent, karbantartokent. Talan ilyesmi helyre tudnatok kozvetito nelkul menni es idealis lenne, mert nincs olyan messze Magyarorszagtol es szallas, kaja adott.
Semmikepp ne menjetek kezdotoke nelkul! Es mi lesz, ha valami tortenik veletek? Akkor ott alltok 1 Ft nelkul? A szuleitek nem tudnanak csupan ennyivel segiteni? Milyen nyelvet beszeltek?
köszi a válaszotokat.
hát sajnos nem tudnak segíteni, engem még talán tudnának, de barátomat nem. barátom meg nincs jóba a rokonságával :(
viszont én semmiképp nem akarom őt itt hagyni.
én németül beszélek, ő angolul (gondolom ez is hátrány)
szeretnék egy olyan közvetítőt találni, ahol majd a fizetésből vonják le a dolgokat... ilyen létezik egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!