Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tényleg be fogják tiltani az...

Tényleg be fogják tiltani az abortuszt?

Figyelt kérdés
Pár napja az egyik kérdésben láttam,hogy a Jobbik ezt javasolná.És lehet h elfogadják,de többet nem tudok. Most hol tart az ügy? Tudja valaki?
2011. ápr. 6. 13:44
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
21%
Miért, akik mondjuk már több éve együttélnek, és mindkét félnek van munkahelye, de mégis azt hajtogatják, hogy "jaaaj én még nem akarok gyereket", az nem elítélendő?
2011. ápr. 17. 14:06
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
nem elítélendő,miért lenne,az!ne hogy már mások mondják meg nekik,mikor legyen gyerekük?!!helyetted sem dönthet más,te se ítélj meg mást!!!!ez mindenki szíve joga!én és a volt párom éveken át jártunk meddőségi kp.-ba,és nem lehetett,ettől még nem haragudtam arra aki épp abortuszon volt velem a kórházban,miközben én meg méhátfúváson voltam.én azért voltam műtéten,hogy lehessen,gyerek,ők meg azért ,hogy ne.legyen.de őket is meglehet érteni,inkább így mint szülés után megöljék...melyik jobb???
2011. ápr. 17. 14:19
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem elítélendő, ha valaki nem akar gyereket. Van aki egyszerűen úgy érzi, hogy nem való neki gyerek, nem azon múlik a boldogsága, tökéletesen meg van nélküle is. Szerintem ez jobb annál, mintha muszájból vállalnának gyereket, és koloncnak éreznék utána.
2011. ápr. 17. 19:04
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Megelőzés lenne a fontos! Van olyan felelőtlen lány, akinek 5-6-szor is volt, de nem nagykorú még. Meg általános iskolában a szexről soha nem tanultunk. Mindegyik tanár félt tőle, hogy a diákok nevetni fognak. És akkor mi lett volna. Egyszer az életben jól éreztük volna magunkat hasznosan. De azt tanítják, hogy mi hány ujjú patás, az életet tanulni viszont bűn! 7.-ben emlékszem kihagytuk az a részt, ez nagyon gáz!!!!!!!!!!! Komolyan szájbavágnék ezért néhány tanárt, mert ők is felelősek és az iskola is! Én mindig tudtam ilyenekre normálisan válaszolni kisebbeknek.
2011. ápr. 23. 23:29
 25/25 anonim ***** válasza:
Így van, előre kell gondolkodni. Nem szexelni összevissza, és vigyázni.
2011. ápr. 24. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!