Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tényleg be fogják tiltani az...

Tényleg be fogják tiltani az abortuszt?

Figyelt kérdés
Pár napja az egyik kérdésben láttam,hogy a Jobbik ezt javasolná.És lehet h elfogadják,de többet nem tudok. Most hol tart az ügy? Tudja valaki?
2011. ápr. 6. 13:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%

Remélem is hogy betiltják... ezért tart itt Magyarország, ahol tart. Nem nagyon akar senki gyereket vállalni. Hogy mondhat olyat, egy 25-30 év körüli nő, hogy neki még nem kell gyerek? Ismerek olyan nőt, aki 31 éves, már vagy 4-5 éve együtt él a pasijával, és azt mondja, hogy ő még nem akar gyereket. Hát mi a f...ra vár 31 éves korában?

Sajnos hogy ezt kell mondanom, de a cigányoknak igazuk van... náluk nincs az, hogy jaaaj még nem akarok gyereket, meg elég 1 gyerek meg stb.

Remélem, hogy betiltják. Ne közösüljön felelőtlenül senki, és ha mégis besikerül a gyerek, akkor vállalják a szülők.... ha megcsinálni meg tudták, akkor nevelni is legyen eszük.

Bocs mindenkinek, ha nyers voltam, de ez a véleményem.

2011. ápr. 16. 22:16
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem kell neki, könyörgöm. Ki vagy te, hogy másoknak megszabd hány gyereket vállaljon? Mindenki szabad ember.
2011. ápr. 16. 22:18
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
ezt mindenki,hadd döntse el saját maga,mindenki maga tudja a hátterét,körülményeit,ezt ne más döntse el,bárkinél megeshet akár védekezés mellett is,hogy teherbe esik...inkább egy abortusz,mint még egy gyermekkel több az állami gondozásban,vagy még egy éhező,nélkülöző gyermekkel több...kinek lenne jobb?!!csak a gyermek látná kárát,lelkileg teljesen sérült gyermek lenne,akkor inkább ha úgy adódna én szenvedjek,mint az én gyerekem szenvedjen egy életen át!!nem kell megítélni senkit,aki az abortusz mellett dönt....ez nem azt jelenti,hogy mellette vagyok,de akinek így kell döntenie azt is megértem,egy gyermek felelősség,nem kis felelősséggel jár,és egy életre szól,nem egy két hónapara!!!
2011. ápr. 16. 23:41
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez így van. Sajnos sokan azt gondolják, hogy aki nem ellenzi az abortuszt, az gondolkodás nélkül abortálna minden magzatot. Nem, az abortusz csak a legvégső megoldás lehet, de nem szabad elvenni ezt a lehetőséget senkitől. Szerintem egy szülőnek meg van rá a joga, hogy amíg teheti, addig döntsön arról, hogy szeretne-e egy ekkora felelőséget vagy sem. És nem magzatot ölnek! Abortusz csak a 12. hétig lehetséges, és pont a 12. hét a vízválasztó: azelőtt embrió van, utána magzat. Az embrió pedig egy fejletlen kis magvacska, egy csíra. És ha a rózsa magját nem nevezzük rózsának, akkor az embriót sem nevezhetjük embernek.
2011. ápr. 16. 23:53
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon remélem, hogy nem tiltják be.

Igenis adódhat olyan helyzet, hogy valaki nem tudja, vagy valamilyen oknál fogva nem akarja megtartani a leendő babát.

Ha nálunk betiltják:

1. máshol fogják megcsináltatni

2. árvák száma nő

3. (sajnos) gyermekgyilkosságokról is hallunk nem keveset

2011. ápr. 17. 02:00
 16/25 anonim ***** válasza:
63%
sztem 14:56 teljesen jól látja ..!!!
2011. ápr. 17. 07:08
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
Igen ám, csak mondjuk rengeteg házaspárt ismerek, akik évek óta imádkoznak, és minden szívük vágya az, hogy legyen gyermekük, de vagy nem tud a nő teherbe esni, vagy elvetél stb. És ha erről az oldalról nézzük, elég durva az, hogy egyesek megölik a magzatukat, mert meggondolatlanok voltak, miközben más házaspárok az életüket odaadnák, hogy legyen gyermekük. Aki elveteti a gyermekét, inkább a szüleit kellene elvetni valami tüzes kemencébe, bocsi...
2011. ápr. 17. 09:49
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
Ha tudnak gyereket csinálni, akkor neveljék isfel.
2011. ápr. 17. 10:33
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg remek lesz, ha betiltják. Majd naponta találnak újszülött csecsemőket a kukákban, vagy mindenféle primitív eszközökkel fogják megszakítani a terhességet, ahol majd a baba és az anya is meghal. Plusz nő az állami gondozottak száma, meg az éhes szájaké.

Sok hülye nem gondolkodik, csak béget, hogy "tiltsák be"-.-' Nagy az isten állatkertje.

2011. ápr. 17. 11:02
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy nagyon ostoba érv, hogy másoknak kéne, ők meg eldobják. Mindenki egy egyén különféle körülményekkel, így ez színtiszta demagógia, azzal egyenértékű, hogy ne együnk, mert Etiópiában éheznek.
2011. ápr. 17. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!