Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A barátnőmről lenne szó....

A barátnőmről lenne szó. Furcsa dolgai vannak, hogy segíthetnék neki?

Figyelt kérdés

Szóval, a barátnőm beszélt egy-két barátjáról, akik nagy valószínűséggel nem léteznek, illetve csak neki léteznek, kreálta őket. Igaz, és is kreáltam magamnak barátot, de beismertem...

Tudom, hogy akikről beszél, nem léteznek, de ő nem tudja, hogy én tudom! Egy ideje azon gondolkozok, hogy finoman a tudtára adom, hogy tudom, hogy akikről beszél, nem léteznek... de félek, hogy akkor azt hiszi, nem bízok meg benne! Mit tehetnék?

Szegény nagyon egyedül volt mindig is, mielőtt engem megismert...

2011. febr. 23. 21:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Bocsi, azt hittem, hogy még kiskorúak vagytok. Sztem ne akard megmenteni a barátnődet. Nincsen semmi baja. A minap ő is itt járt, és rólad írt hasonlókat. Őneki is megmodtuk, ne foglalkozzon ezzel a dologgal, mert ez nem betegség. Még!
2011. febr. 25. 18:09
 12/12 A kérdező kommentje:
Honnan tudod, hogy rólam írt...? :D
2011. febr. 25. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!