Az egyik "barátnőmről kiderült hogy mindenkit kibeszél. Hogy égessem be?
Hogyan égesd be? Sehogy!
Ha különb akarsz lenni, mond meg neki szemtől szembe, persze szép higgadtan segítő szándékkal felvezetve a témát, hogy szerinted ez így nem okés. Mit gondol erről? stb...Aztán ha nem, hát nem, te megpróbáltad. Vagy mit akarsz tenni? Kibeszéled te is? Ugyan már! :D
Ennyit nem ér az egész. Előbb utóbb úgy is mindenki megismeri úgy mint te.
velem is ugyanez volt,meg a "legjobb barátnőmmel"
ő is az egész osztályt kibeszélte nekem,elhordta a lányokat mindenféle büdös k.rvának,én meg ugye hallgassam és értsek vele egyet,utána a többiek mondták,hogy mindig kibeszél engem,amikor pl beteg vagyok,meg mindenféle hazugságot terjesztett rólam.
egyszer amikor összevesztünk pont egy ilyen miatt,mondtam neki,hogy el fogom mondani a többieknek hogy miket mondott róluk,erre egy kicsit beijedhetett,mert köv. szünetbe meg jött oda nyalizni,én meg a telómon a hangfelvevőt beindítottam és amikor ott beszélt,kibeszélte az egész osztályt,a telóm meg felvette és megmutattam a többieknek.lehet,hogy ez most így szemétnek hangzik,de azt se felejtsük ki,hogy ő meg olyanokat csinált,hogy pl amiket ő mondott a többiekre,azt úgy adta lő nekik,mintha én mondtam volna, ezzel ellenem fordítva az egész osztályt,azt terjesztette,hogy leszbikus vagyok,meg amikor tetszett egy 8.-os fiú,elmondta neki pár másik "barátnőcskéjével" (akiket nekem hordott egy mindenféle k.rvának) együtt,és a srác 1 éven keresztül minden áldott nap a suliban vagy itthon,mert pár utcával arrébb lakik tőlünk,cseszegetett és ő meg ellenem fordította az egész 7.-8. évfolyamot. és azért nem volt egy kellemes élmény,hogy a "legjobb barátnőmnek" hála utált a fél suli...
13l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!