Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az egyik "barátnőmről kiderült...

Az egyik "barátnőmről kiderült hogy mindenkit kibeszél. Hogy égessem be?

Figyelt kérdés
Nos nekem egy jó ideje rá kellett jönnöm a személyésgére hogy mekkora kis vipera.. És mindenkinek puncsol.. Most annak akivel elég jóba vagyok.. Közben nagyon durván kibeszéli... Köszi a válaszokat! 18L
2011. szept. 4. 16:11
 1/6 Hailey13 ***** válasza:
nem kell beégetni, ne barátkozz vele.:)
2011. szept. 4. 16:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Már nem barátkozom vele de már rossz látni hogy mindenkinek játssza magát.. és közben a halálba kívánja az illetőt. Nem értem mire jó ez?
2011. szept. 4. 16:17
 3/6 Hailey13 ***** válasza:
szerintem egyszerűen azt akarja hogy népszerű legyen, ezért "barátkozik" mindenkivel, de hogy érdekes legyen továbbadja az információkat...undorító egy fajta. vagy pl egyik ismerősömmel beszéltem, mondtam neki hogy nekem xy nagyon ellenszenves, erre ő rákontrázott, hogy hú, nagyon utálja, egy utolsó féreg stb. másnap megláttam vele sétálni, és fülig ért a szája. elgondolkodtam, hogy akkor engem is ugyanígy kibeszél..? meg hogy azért annak a bizonyos xynak se lehet jó, hogy másnak a háta mögött lehordja a sárga földig.
2011. szept. 4. 16:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Azért azt tanuld meg, hogy az embereknél a kibeszélés egy alap dolog. Nincs olyan, aki nem beszélne ki valakit. Ha pedig egy "vipera", hagyd a francba, nem ér annyit az egész. Jó, persze, ha régóta ismeritek egymást, nehéz megválni tőle, az is lehet, meg kellene beszélni a dolgokat, de ha olyan társaságba került, akkor nagyon nehéz lesz.
2011. szept. 4. 23:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Hogyan égesd be? Sehogy!

Ha különb akarsz lenni, mond meg neki szemtől szembe, persze szép higgadtan segítő szándékkal felvezetve a témát, hogy szerinted ez így nem okés. Mit gondol erről? stb...Aztán ha nem, hát nem, te megpróbáltad. Vagy mit akarsz tenni? Kibeszéled te is? Ugyan már! :D

Ennyit nem ér az egész. Előbb utóbb úgy is mindenki megismeri úgy mint te.

2011. szept. 5. 20:09
 6/6 anonim ***** válasza:

velem is ugyanez volt,meg a "legjobb barátnőmmel"

ő is az egész osztályt kibeszélte nekem,elhordta a lányokat mindenféle büdös k.rvának,én meg ugye hallgassam és értsek vele egyet,utána a többiek mondták,hogy mindig kibeszél engem,amikor pl beteg vagyok,meg mindenféle hazugságot terjesztett rólam.

egyszer amikor összevesztünk pont egy ilyen miatt,mondtam neki,hogy el fogom mondani a többieknek hogy miket mondott róluk,erre egy kicsit beijedhetett,mert köv. szünetbe meg jött oda nyalizni,én meg a telómon a hangfelvevőt beindítottam és amikor ott beszélt,kibeszélte az egész osztályt,a telóm meg felvette és megmutattam a többieknek.lehet,hogy ez most így szemétnek hangzik,de azt se felejtsük ki,hogy ő meg olyanokat csinált,hogy pl amiket ő mondott a többiekre,azt úgy adta lő nekik,mintha én mondtam volna, ezzel ellenem fordítva az egész osztályt,azt terjesztette,hogy leszbikus vagyok,meg amikor tetszett egy 8.-os fiú,elmondta neki pár másik "barátnőcskéjével" (akiket nekem hordott egy mindenféle k.rvának) együtt,és a srác 1 éven keresztül minden áldott nap a suliban vagy itthon,mert pár utcával arrébb lakik tőlünk,cseszegetett és ő meg ellenem fordította az egész 7.-8. évfolyamot. és azért nem volt egy kellemes élmény,hogy a "legjobb barátnőmnek" hála utált a fél suli...

13l

2012. jan. 13. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!