Van egy lány a suliban aki utál engem és nem tudom miért! Az benne a legrosszabb hogy ellenem próbál forditani mindenkit és barátkozik a legjobb barátnőmmel. Mit tegyek?
Ez miben nyilvánul meg mit csinál?
És te mit csinálsz?
"Van egy lány a suliban aki utál engem és nem tudom miért!"
2 magyarázat egyike valószínű:
1) szebb/okosabb/gazdagabb vagy nála
2) nagyszájú vagy más módon idegesítő vagy.
"Mit tegyek?"
Benjamin Franklin módszere: szívességet kell kérned az ellenségedtől, pl. kölcsönkérni valamit, vagy segítséget kérni tőle. Ha megadja a kért szívességet, akkor a kognitív disszonancia csökkentése érdekében jobb véleményt kényszerít magára rólad.
19:38
ne mond már, hogy szerinted csak ez a két oka van arra, hogy utálja, az is lehet, hogy szimplán szemét
ma 20:40
Nem azt mondtam, hogy csak ezek lehetnek az okok, hanem azt, hogy ezek a legvalószínűbb okok. Aki szimplán szemétkedik, az ritkán kitartó.
1. Ha nem tudod, kérdez meg tőle.
2. Ha a legjobb barátnődnek jobb, mint te, akkor vagy igaza van, vagy rosszul választottál barátnőt. Hogy melyikről van szó, csak te tudod eldönteni.
3. Az előbbi észrevétel azt feltételezi, hogy ellened fordítja a többieket. De tényleg így van, vagy csak te gondolod így?
4. Lehet, hogy ők is ugyanezt gondolják rólad. Duzzogva ezt nem lehet kideríteni, csak őszinte szóval. Azt belátom, hogy ez nem mindig könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!