Kit tartasz manapság a legjobb és legrosszabb műsorvezetőnek és újságírónak?
Legrosszabb műsorvezető:Balázs
Legjobb: Stohl András lehet itt mondani, h nem de a munkájában profi!
Újságíró passz!
Itt hány éves volt Balázs? 19-20? Ki nem csinált baromságokat fiatalkorában? Azóta már felnőtt, megkomolyodott, ezerszer megbánta, hogy ezt csinálta. Szerintem nem kéne ezen tovább lovagolni.
Ő az egyik legviccesebb és legértelmesebb műsorvezető ma Magyarországon.
Szerintem Balázzsal már kicsit elszaladt a ló, én a helyében a VV-t nem vállaltam volna! Nem illik oda abszolút, és látni is rajta, hogy k*ra nem érdekli ez az egész "vévésdi". A morning showban nagyon jó fej, szeretem hallgatni, de a vv nem neki való, ahogy az X-faktor sem! Nem valami talpraesett benne!
Stohlt nem szeretem! Minden sz@rba beleköt, ha bekapcsolnak élőben a villba, mintha direkt próbálná a lakókat egymásnak uszítani. Brrr, én már rosszul vagyok ha meglátom! A Reggeliben viszont szerettem!
Liluval annyi a gond, hogy pl. A reggeliben ha valami téma van, akkor mindig az ő kis életéből hoz fel példákat, történeteket (ami a kutyát nem érdekli)! A VVben szeretem Lilut, sokan mondják, hogy abszolut nincs humora, de szerintem van! Vannak jó beköpései!
Maunikától kiver a víz, egy szánalom! Ugráltam örömömben, amikor levették a Mónika showt, erre betették a Reggelibe. De hála az égnek már észhez tértek, és rájöttek, hogy már nem való képernyőre!
Ördög Nórira tudnám azt mondani, hogy vele semmi bajom. Tehát őt választom a legjobbnak :)
Véleményt mindenki mondhat, de amikor párbaj van, akkor ők moderálnak, és valahol mindkét fél pártját fogniuk kell, nem az a feladatuk, hogy ők döngöljék földbe a gyengébbik párbajozót.
Balázs a Való Világot (se X-faktort) nem érzi magáénak, joggal, ő ott csak másodszereposztásként lett kiválasztva, a nagy Stohl balhéi miatt, holott ő is elég nagy névre tett szert máshol, ahol meg ő az ász. Ezért néha elég nyeglén tud viselkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!