Kit tartasz manapság a legjobb és legrosszabb műsorvezetőnek és újságírónak?
Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 14:29
11/17 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a nyakához tették a kést, hogy vállalja el Stohl helyett! Szóval én a helyében nemet mondtam volna, mert nem illik a képbe!
12/17 anonim válasza:
Ki más illene jobban a képbe? Mellesleg Stohl is ott van. Elég sokan versenyeztek rajta kívül is ezért a műsorért, őt találták legalkalmasabbnak, gondolom nem bagóért. Akkor is fura az alaphelyzet. Valahol ő is szivességet tett nekik, ezt érezteti is.
13/17 anonim válasza:
Én keveset nézek tévét, nem ismerek mindenkit, de akit ismerek, attól mind falra mászok. Ez az egész bulvártévés világ és stílus, az ezt megjelenítő műsorvezetőkkel együtt visszataszító a számomra. Példaként említhetném pl. Kárász Róbertet és Liptai Klaudiát a TV2 Mokkából. Teljesen alkalmatlanok arra, hogy egy politikai műsort vezessenek. Egyszerűen fogalmuk sincs semmiről, ezért teljesen hülyeségeket kérdeznek, jelentéktelen bulváros dolgokon lovagolnak, fontos kérdéseket viszont nem tesznek fel, és ha netán ezek mégis szóba kerülnek, akkor belefojtják a válaszolóba a szót.
14/17 anonim válasza:
Szerintem is Balazs iszonyat bekepzelt, de ettol fuggetlenul vannak nala rosszabb musorvezetok is. Egyebkent szamomra Havas Henrik az egyik legtehetsegtelenebb ujsagiro, musorvezeto, konyvszerzo, mert o tartja magat a legintelligensebb embernek az egesz vilagon es mar az mutat valamit rola, hogy hogy all hozza masokhoz. Alazata a nullahoz konvergal.
15/17 anonim válasza:
Azóta már felnőtt, megkomolyodott, ezerszer megbánta, hogy ezt csinálta.
Erdekes, en meg sosem lattam komolynak es azt hol mondta, hogy megbanta? Most is szekalja az interjualanyokat akar VV-rol, akar X-faktorrol vagy masrol legyen szo. Van, akit szo szerint kinevet, kigunyol. Ebben mi a poen? Nem ertem.
16/17 anonim válasza:
Aki ugyan nem műsorvezető,de van saját műsora és a végtelenségig irritáló,az a Kasza Tibi.Akit a legjobbnak tartottam,az a Stohl Buci,akit szinkronban imádok.
A legrosszabb újságíró -volt- egyértelműen Fejős Éva,legjobb talán V. Kulcsár Ildikó,imádom az írásait.
17/17 anonim válasza:
Elég tág fogalomak ezek. A maga nemében szakmailag legrosszabb felkapott/befutott média személyek közé sorolható pl.: D. Tóth Kriszta, Friderikusz Sándor. De hogy említsek egy más szempontból rossz műsorvezetőt: Anettka :D. A mai újságírás színvonala annyira alacsony, hogy nehéz a legrosszabb újságírókat kiemelni ebből a szarkupacból. Talán szét kellene nézni az indexen, meg az origón. Ha mindenképpen meg kellene neveznem valakit aki valamilyen szempontból kiemelkedően alacsony színvonalat üt meg a szakmában akkor Huth Gergelyt mondanám. Mára a legjobb szórakoztatóipari műsorvezetővé nőtte ki magát Sebestyén Balázs, a korábban szinvonaltalan munkája ellenére el kell ismerni mai profizmusát, hatalamas szakmai fejlődésen ment keresztül. A legjobbak közé sorolnám még a következőket a maguk kategóriájában Baló György,, Borbás Marcsi, Cseke Eszter, S. Takács András, Frei Tamás, Kepes András.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!