Barátnőm mindenkit felköszöntött szülinapjára, csak engem nem. Miért?
Figyelt kérdés
Elég jóban vagyunk, bajait, örömeit mindig elmondja, együtt szoktunk időnként városba menni, eljön munka előtt kávézni meg ilyenek. De most nem köszöntött fel szülinapomra, bezzeg másoknak tud írni... Facebook-on mindig felköszönti az ismerőseit-akinek épp szülinapja van, annak ír. Egy üzit, egy facebook-os köszöntőt, semmit nem küldött. Aztán pár napra rá taliztunk, de nem mondott akkor sem semmit... Nem is vagyok neki fontos sztem igazából.2011. szept. 7. 23:11
1/6 anonim válasza:
Lehet pont aznap nem volt fent és azért nem írt.Nem tudja mikor van a szülinapod így személyesen se köszöntött fel. Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni.:)
2/6 A kérdező kommentje:
Én a zövét fejből tudom...
2011. szept. 7. 23:15
3/6 A kérdező kommentje:
Bár én is gondoltam arra, amit írtál... Azért köszi :)
2011. szept. 7. 23:17
4/6 anonim válasza:
Kérdezz rá viccesen, nemhiszem hogy nagy baj lenne belőle.
5/6 anonim válasza:
Ezeken mindig én is kiakadok...
Unokatesóm volt így: én mindig írok neki szülinap/névnap stb. de mikor az enyém volt nem írt semmit...Máskor meg csomó ismerősének szokott írni.
Amúgy lehet tényleg nem volt fent aznap, sőt valószínűleg ha nem írt neked.
6/6 anonim válasza:
Mi csak a szűk családban köszöntjük egymást,meg sem lehet jegyezni az összes rokonság,ismerős születés és névnapját.Minek köszönteni fűt,fát,mezei bokrot????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!