Azt nem értem, hogy SP a, , lányok kedvence", és én rengeteg lány ismerősömet megkérdeztem, hogy szereti vagy hallgat e egyáltalán SP-t? És mindegyiküknek ez volt a válasza:Nem, fúúúj. Akkor miért vezetnek mindenkit fére ezzel?
Hány éves korosztályban érdeklődtél?
Mert az én lányismerősem is utálják, de mindegyikük legalább 17-18 vagy még idősebbek és nekik már nem jön be ez a díszbu.zis stílus csak a 14-15éves kislányoknak. Persze azok közül is csak az ízlésficamosoknak.
vegyes a korosztály akiktől megkérdeztem,de 17-12 évesek voltak...
ugyanez a cső-latex-sztrecs gatyások,deszkás cipő,rózsaszín,neon zöld,kockák,nagy szemüveg,vasalt haj stb...ilyenektől
SP meghalnék érted! Te vagy mindenem, imááádlak baby!
Mikor teszel már magadévá? :(
14/L
vegyétek már észre, h ez is csak a marketing része.
ha azt mondják róla, h ilyen olyan fasza csávó, akkor az embert elkezdi érdekelni, h miért...
Sajnos nálunk a fősulin a 20-24 éves lányok is rajonganak érte.:S
A kérdező által feltett kérdést én is feltettem nekik, és én ujjongást és "olyan helyes" felkiáltások volt a válasz.
Na ezt rakjátok akkor össze, jó mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!