Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A barátnőmről lenne szó....

A barátnőmről lenne szó. Furcsa dolgai vannak, hogy segíthetnék neki?

Figyelt kérdés

Szóval, a barátnőm beszélt egy-két barátjáról, akik nagy valószínűséggel nem léteznek, illetve csak neki léteznek, kreálta őket. Igaz, és is kreáltam magamnak barátot, de beismertem...

Tudom, hogy akikről beszél, nem léteznek, de ő nem tudja, hogy én tudom! Egy ideje azon gondolkozok, hogy finoman a tudtára adom, hogy tudom, hogy akikről beszél, nem léteznek... de félek, hogy akkor azt hiszi, nem bízok meg benne! Mit tehetnék?

Szegény nagyon egyedül volt mindig is, mielőtt engem megismert...

2011. febr. 23. 21:28
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Mindenképpen finoman add tudtára, h előtted nem kell álomvilágban élni.., mert akkor a kapcsolatotok nem teljesen a bizalomra épül.
2011. febr. 23. 21:35
 2/12 anonim ***** válasza:
22%
elküldöd sztkba neurológushoz. de nagyon vigyázz ! nehogy pszichiáterhez vagy ideggondouóba küld, mert az drága és csak gúnyolódnak rajta.
2011. febr. 23. 21:36
 3/12 anonim ***** válasza:
54%
Hát szerintem elég durva hogy a barátnöd képzelödik! Nem tudom hány évesek vagytok,de igenis a barátnöd beteg,baj van a fejével,szerintem orvoshoz kellene mennie,az anyjának kéne ezt elmondanod amit ide leírtál,nem nekünk!
2011. febr. 23. 21:41
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

"nehogy pszichiáterhez vagy ideggondouóba küld, mert az drága és csak gúnyolódnak rajta."

De hülye vagy. Egyik sem igaz. Ingyenes, és nem gúnyolódnak, szakemberek, nem óvodások.

2011. febr. 23. 21:42
 5/12 anonim ***** válasza:

El kellene mennie pszichiáterhez. Nem gúnyolódnak rajta,hanem segítenek.

Az ideggondozóban pedig neurológusok vannak.

2011. febr. 23. 21:46
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem értelek. Te is beképzelsz magadnak pasit, ő is beképzel magának pasit. Én meg mindig csajt képzelek be magamnak. Mi ebben a rossz? Sztem te ne tegyél semmit. Majd elmúlik, ha betöltitek a 14. évet.
2011. febr. 23. 21:59
 7/12 anonim ***** válasza:

Mi ebben a furcsa?

Nem bízik meg benned 100% ig ezér nem őszinte veled.

Szerintem hagyd őt békén, és ne mássz bele abba amibe ő nem akar téged beavatni mert ez tolakodás!

Fogadd el olyannak amilyen, vagy nem kötelező barátkozni vele.

Nem értem miért kell folytogatni valakit pszihikailag, nyilván nem véletlenül találta ki hanem védekezésből.

Ez olyan mintha egy vaktól el akarnád venni a botját.

2011. febr. 23. 22:04
 8/12 anonim ***** válasza:

Egyszerűen arról van szó, és azért találta ki, hogy ne cikizzétek ezzel, hogy még nem volt fiúja.

ilyen egyszerű!

2011. febr. 23. 22:06
 9/12 anonim ***** válasza:
Az Sztk-ba vidd, mert ideggondozóban csak babusgatják, az meg semmit nem ér, ha fizetősbe viszed azok megnem kezelik rendesen hogy ne gyógyúljon meg és visszajájron. Ide gyógyszer kell és nem utyulum-putyulom.
2011. febr. 23. 22:16
 10/12 A kérdező kommentje:

Nem pasiról képzeleg! Én sem pasit találtam ki magamnak anno... De omg, mindenki a barátról rögtön erre asszociál... hm, akkor úgy mondom, hogy haverokat képzelt magának.

Amúgy abszolút normális a csaj, semmiben nem szokott füllenteni. Ez sem furcsa, én azt várom, hogy kinövi, és akkor elmondja, én meg akkor elmondom, hogy tudtam, és felfedném neki, hogy miből is jöttem rá. :D

Amúgy nem vagyunk 14 évesek, én 23 vagyok, ő meg 19. :P

2011. febr. 24. 06:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!