A közösségi oldalakra miért mindenki csak a szépet, és a jót teszi ki?
Figyelt kérdés
2011. febr. 9. 07:52
12/13 anonim válasza:
Az remek, de nem mindenki ér rá egész nap pakolászni. És lehet, hogy te otthon is olyan ruhában vagy, amiben bármikor bárki láthat, de én pl. kényelmesben vagyok itthon, amiben nem mennék le boltba sem. Ezt sem pakolnám ki mások elé. Meg azt sem, ahogy reggel, felkelés után közvetlenül kinézek. Meg azt sem, amikor fürdök, vagy vécére megyek, vagy fogat mosok. Pedig jé, az is én vagyok, csak éppen másnak semmi köze hozzá. De miért lenne képmutatás, ha másoknak nem a legrosszabb formámat mutatom?
13/13 A kérdező kommentje:
Nem érted a kérdést. Nem azt kérdeztem, hogy miért nem a legrosszabb formában rakják ki magukat, hanem, hogy miért rakják ki a szépet, mikor nem is az igazság? Kirakja, hogy ölelgeti a feleségét, férjét, közben meg össze-vissza csalja.
2011. febr. 9. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!