Miért tesztek fel képeket közösségi oldalakra, válaszolj kérlek?
Én egyetértek a kérdezővel.
MI lényege annak,hogy valaki feltesz magáról a képet és azt kérdezi: SZERINTETEK HOGY NÉZEK KI?
Kit érdekel,hogy nézel ki! Aztán meg ha sértő megjegyzés jön a kérdésére, akkor meg vérig van sértődve,mert ugye csak az van benne a pakliba,hogy agyon dícsérjék,hogy hogy néz ki csak azért,hogy az egoját növeljék. Szerintem aki dicsekedni akar a képeivel az inkább myvipen,meg iwiwen vagy az ISMERŐSEINEK küldje át.
És a másik az,hogy igen vissza is élhetnek vele.
Hm bocs tényleg félreolvastam :D
De végülis ez igaz. Max egy két képet ha felteszel az még nem gond.
Mondjuk amit írtam választ, az erre is igaz.
Ide is minek kell felrakni képeket?Akkor egyszerűbb lenne, ha megadod a nevedet azt iwiwen megnéznek vagy myvipen.
különben honnan emlékeznének rám?név+ fotó!Van akinek a névmemóriája a jó van akinek az arc!Így mindkét fajta tudja,ki vagyok!Szerintem nem irigykednek,nem barátkozom irigyekkel,mert az egy csúnya tulajdonság,én sem szoktam..amúgy meg mire irigykedjenek?Nem vagyok én olyan jó csaj..menőzésből meg nem fogom felrakni,házamat,autómat,vagy drága ruháimat,ha pl lenne sem! :D
A kép funkciója,hogy megismerjenek,ha a pasimról is rakok fel,annak meg az a célja,hogy őt is ismerjék,és tudjanak a létéről,hogy ne kezdjenek ki velem,ha valakinek megtetszenék..Ha a cicámról teszek fel képet,az meg azért van,hogy tudják,hogy milyen szép cicám van,és hogy macskapárti vagyok..ezek azért,ha valakit megismertem,de épp nem került szóba,akkor egyel többet tud!Szerintem ez tök normális dolog..valamint a művészetemet is felteszem,hogy lássák a festményeimet,és mondjanak valamit,mert érdekel a véleményük..ennyi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!