Hogyan csináljunk ízléses fotókat a közösségi oldalakra?
de könyörgöm, miért kell beállított fotókat feltenni? nem elég, ha valami kiránduláson, bulin készült képet felraksz?
otthon csak ezért nem kell nekiállni pózolni. pláne nem azt elemezgetni, h melyik képen vagy szekszi. vagy nem.
hát, nekem a legtöbb jó fotón valahogy úgy készül, hogy hazajövök egy átlagos napon, és csinálok 1-2-t.:D
szerintem elég p*csás tud lenni, te tükörből fotózol [mondjuk én is szoktam, nem tagadom....].
a szemmagasságból készített képek a legjobbak.
[ez a szemmagasságos elméletnek ellentmond, de] nekem a mostani profilképem olyan, hogy felraktam az ágyamra a telefonom, beállítottam, hogy a földet fotózza... [beletettem egy zsepitartóba:D] beállítottam időzítőre, és lefeküdtem a földre. gépen megoldottam, hogy fekete-fehér legyen, és meg is van. ennél ne nézz a kamerába, és sokszor kell újrapróbálni. nálam is volt, hogy "melléfeküdtem", és csak a karom volt benne a képben.
remélem segítettem!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!