Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A közösségi oldalakra miért...

A közösségi oldalakra miért mindenki csak a szépet, és a jót teszi ki?

Figyelt kérdés
2011. febr. 9. 07:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem akar a napisz*rra kikerülni? A rossz dolgok olyanok, amik miatt az emberek normál esetben szégyellik magukat és szerintem ez így is van rendjén.
2011. febr. 9. 07:59
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Miért tenné ki a rosszat?

A közösségi oldal nem arról szól, hogy bemutatjuk az életünket. Csak azt a részét mutatjuk be, amit a nagyközönségnek szánunk.

2011. febr. 9. 08:00
 3/13 anonim ***** válasza:

Szerinted?

Te mit tettél ki?

Van baj úgyis elég, az ember szeretné elfelejteni, ha már megoldódott, nemhogy azt nézze mindenki egész nap!

A valódi énünk a szép, az okos, vidám és sikeres. Amikor nem ilyenek vagyunk, az csak hiba. Azt igyekszünk kijavítani, és aztán továbblépünk. Az ember boldogságra született!

2011. febr. 9. 08:00
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem igaz, láttam már gázos képeket is.De amúgy valszeg azért nem,mert nem akarja h. azt mások lássák, rosszabb esetbe lehet a főnöke is nézegeti a képeket és ha ott oklyat lát simán ki is rughatják.Ugyan ez vonatkozhat az iskolásokra is.
2011. febr. 9. 08:02
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha sírunk egész nap, attól még nem lesz jobb. A barátainkkal, ismerőseinkkel, a ránk kíváncsi idegenekkel a jó dolgokat szeretnénk megosztani. Ha segítségre van szükségünk, azt személyesen kérjük a környezetünktől. Mire lenne jó a bajokat kiteríteni a világ elé?

A szennyest se teregeted ki.

2011. febr. 9. 08:02
 6/13 A kérdező kommentje:

Én nem tettem ki semmit.

Szerintem meg képmutatás ott mutogatni minden jót, közben meg aki közelről ismeri őket, tudja, hogy milyen sz@rul élnek.

2011. febr. 9. 08:03
 7/13 anonim ***** válasza:

Jaa, hogy arra gondolsz, hogy valakinek kevesebb pénze van, mint egy koldusnak és márkás cuccokban, drága piákkal, pénzzel, ékszerekkel fotóztatja magát?

Na, az valóban képmutatás és undorító!

Meg az is, amikor olyan képet tesz föl valaki, hogy ölelgeti, puszilgatja a gyerekét, közben a való életben pedig csak azt látom, hogy úgy beszél vele, mint a kutyával, csak kolonc a nyakán... Ez inkább ne tegyen ki semmit!

De azt, hogy én a 3 feltöltött képemen mindegyiken mosolygok nem tartom képmutatásnak, pedig van olyan, hogy elegem van a nyomorúságos életből és sírok egy picit. Meg van, hogy felidegesít valami és mondok egy-két cifrát. Ha akkor lefényképezne valaki, biztos nem tölteném fel azt a képet, mert ezt hülyeségnek tartom. Nyilván pozitív képeket teszek ki magamról, mint mindenki más.

2011. febr. 9. 08:13
 8/13 anonim ***** válasza:
Miért kéne kitenni olyat, ami rossz? Nyilván olyan képet teszek ki, ahol jól nézek ki, ahol jó kedvem van ki, stb. és olyan képet miért tennék ki, ahol mondjuk hülyén áll a hajam, előnytelen a ruhám, kupi van a lakásban, stb. Ez olyan, mint hogy az utcára sem megyek úgy ki, hogy pecsétes póló meg kinyúlt melegítő van rajtam, mert lehet, hogy megfelel ez otthonra, de nem akarom, hogy mások így lássanak. Ez vonatkozik a netre is. Vendéget sem fogadok úgy, hogy előtte nem takarítottam ki és nem raktam rendet. Vagy te igen? Vannak dolgok, amik nem tartoznak másokra. Akár személyesen látnak, akár a neten. De ettől még rakhatok ki olyasmit, amit mások is láthatnak épp úgy, mint amikor találkoznak velem.
2011. febr. 9. 08:16
 9/13 anonim ***** válasza:
* - ki
2011. febr. 9. 08:17
 10/13 A kérdező kommentje:
Hozzánk bármikor jöhet vendég, mert nincs kosz, meg rendetlenség.
2011. febr. 9. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!