Milyen jellemű ember az, aki a közösségi oldalakra képes több 100 képet is felrakni magáról?
Nem tudom.
Kicsit túlzásnak tartom ,mert láttam olyan valakit is akinek 200 tól több képe is fent volt.
Szerintem túl nagy önbizalma van egy ilyen embernek.
Amit kicsit irigylek is. :)
Milyen lenne? Ebből nem lehet megitélni.
Különben is mi lesz attól ha látnak róla képeket, de most komolyan? Vannak olyan emberek akik nem szégyellik magukat és nem ezt érzik kitárulkozásnak hanem mást. Minden ember máshogy gondolkozik. Én úgy gondolom hogy attól mert lát rólam x képet valaki még nem kerül közelebb hozzám. Ellenben pl nem becézgethet nem fogdoshat, amit pedg az emberek másik fele hagy mindenkinek. Na akkor most mi van?
sajnos rólam is van fenn jópár kép a fészbukon, de azokon másokkal együtt szerepelek, nem is én jelöltem be magamat rajta. egy diákkonferencián készültek.
amúgy nem normális, hogy ennyi képet tesz fel, sztem nem sok értelme van.
majd ha netán fenn lesz az egyik képével napikakin, akkor majd siránkozik, de arra nem gondol, hogy ő volt a hülye, hogy felpakolta a fél életét az iwiwre vagy a fb-ra.
Azt, hogy milyen jellemű, ebből nem tudhatod meg.
Most néztem, hogy nekem majdnem 50 képem van fönt fa$zbukon.
Ezekből kb 20-at raktam én fel, nagyjából fél év alatt. A többin csak megjelöltek.
Csoporttársamnak pic$asok van fent, mert mindenről rak ki párat (buli-kirándulás, stb.) Őt sem beképzeltnek, sem önimádónak nem mondanám. Egy teljesen normális csaj.
20-50 kép hamar összejön.
De itt sztem a csak saját magáról TÖBB SZÁZ kép volt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!