Milyen közösségi oldalakat ismertek, ahol lehet ismerkedni? (nem társkereső oldalakra gondolok)
Legfőképp olyan oldalak érdekelnek, ahol érdeklődés alapján találhatok hozzám hasonló embereket.
Sajnos a legtöbb ilyen társasági oldal a hülyeségre és a szórakozásra épül, én inkább olyan embereket keresek, akik filozofikus, kulturális, tudományos beállítottságúak.
Mivel az emberek többsége számomra túl együgyű, és képtelen tartalmas társalgásra, nem vagyok társasági ember. Ugyanakkor gazdag sznob sem, aki állandóan kiállításokra jár, hogy műveltségét fitogtatva ismerkedjen.
Tudom, nehéz helyzet, ezért kérek segítséget.
Igen, ez csak az egyik gond.
A másik az, hogy ha megnézzük a híresebb közösségi oldalakat, általában pletykákról, szexről, sörözésről, divatról szólnak. Vagy "barátgyűjtő szerepjátékok".
A fórumokban a kultúrrészleg kimerül a "mit hallgatsz most" jellegű témákban, és jellemzően (mint itt is) abban, hogy ki a jobb nyelvtanból, vagy kinek van nagyobb online-arca.
Hazugságok: én úgy vettem észre, hogy a hétköznapi életben jobban játsszák magukat az emberek, és a monitor előtt nem félnek annyira önmaguk lenni.
Ez természetesen nem jelenti azt, hogy minden igaz iwiwen, mikor 3x annyi nyelvet beszélünk felsőfokon, nem vagyunk "foglalt"ak, és 3000 barátunk van, meg az öltönyös képeinket rakjuk ki a wcben hányás helyett...
Tehát ti sem tudtok ilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!