Ellenséged, aki sok rosszat tett visszakapta az élettől később?
nekem 4 olyan ellenségem volt akik ellen nem tettem semmit, egyszerűen nem bírtak elviselni. 1 csaj ált.-ban folyamat szekált, ő volt a nagymenő- aztán nemrég hallottam, h meghalt az apja, és 5 suliból rúgták ki.
a másik ellenségen, szintén lány - ő örökké fúrt a hátam mögött, sokszor nyíltan is beszólogatott - az o-társaim kiutálták.
3.-at aki eljátszotta, h a barátom, és hátbatámadott, elhagyta a nője, és öngyilkossági kísérletei voltak, kirúgták a sulijából.
4. aki elszerette a pasimat - boldogtalan. az exemnek folyton kisebbségi érzése van mellette, mert szegény, és nem tudja megadni azt a luxust a csajnak, amihez ő hozzászokott. mindig nekem panaszkodik, h mindene fáj, és állandóan kérdezi, h nem tudok-e munkát.
A ti ellenségeitek is "megfizettek" valahogy?
Nekem általános iskolában volt egy iskolatársam aki mindig játszotta a "rosszfiút".
Ő volt a bandavezér,megvert mindenkit aki neki nem tetszett,dohányzott,ivott,drogozott,bukott egy csomót és folyamatossan szivatta a haverjaival azokat akit ő csicskának tartott.Egyszer engem is "bekóstolt".Sokaknak pokollá tette a diákéveit.
(Persze a lányok körberajongták)
Azt egyszer a vonatállomásnál részegen szórakozott a haverjaival és vhogy összerázta az áram az egyik leszakadt vezetéknél.Elég rendesen összeégett a teste.
Mikor felépült már nem volt akkora pofája,úgy nézett ki mint Freddy Krueger.
Elvesztette a tekintélyét és már nem mint veszélyes nagymenőre hanem mint a szánalom és a humor forrására tekintettek a többiek(persze ezt nem a szemébe mondták meg)
Biztos vagyok benne hogy a sors keze volt a dologban.
Ilyen igazságtétel nem lehet a puszta véletlen műve.
Nem hiszem, hogy az emberek "rossz" tetteit csupán egy oldalról kellene nézni, és egyoldalú megítélés alapján kategorizálni. Lehet, hogy amit te rossznak válasz, azt más nem gonosz szándékkal teszi.
Ettől függetlenül, én megtapasztaltam, hogy mindenki azt kapja vissza, amit ad.
Ugan, minden emberrel történnek jó ls rossz dolgok is!
Fordítsuk csak vissza: ha titeket szekáltak a suliban, pokol volt az életetek, egyikőtök a füleivel, másikótok a termetével volt "megáldva", azt vajon miért kaptatátok a sorstól? Mert ti is tettetek valamit? Félreértés NE essék, engem is szekáltak, általnosban, gimiben is voltak olyanok akik úgymond pokollá tették a napjaimat bent, de nem gondolom hogy na most jól megbüntette a sors őket mert meghaltak vagy elváltak vagy megbuktek vagy bármi......mindenki aki elválik, meghal apja/anyja az egy szemét volt gimiskorában?
Tudom hogy könnyebb sors-elméleteket gyártani mnt beismerni hogy az élet sajna ilyen, mindenkinek vannak rosszakarói és mindenkivel történhetnek szar dolgok, de így van.
Nekem majdnem minden ismerősömnek meghalt valakije (akár nagypapa, dédi), vagy bármi, azaz szinte nincs olyan ismerősöm akivel ne történt volna rossz, akár haláleset a családban, akár baleset vele, és mégsem gondolom hogy mind szekáltak valakit a gimiben mert nagy volt a füle.
Sajnos ez az élet :(
Nem gondolom azt sem hogy azért mert engem szívatott egy srác a nagy fenekem miatt, a sors kinyírta az apját....
23:12 vagyok!
Nyugodtan lehet lepontozni, nem sajnálom, hogy ez a véleményem és azt sem, hogy el merem mondani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!