Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ellenséged, aki sok rosszat...

Ellenséged, aki sok rosszat tett visszakapta az élettől később?

Figyelt kérdés

nekem 4 olyan ellenségem volt akik ellen nem tettem semmit, egyszerűen nem bírtak elviselni. 1 csaj ált.-ban folyamat szekált, ő volt a nagymenő- aztán nemrég hallottam, h meghalt az apja, és 5 suliból rúgták ki.

a másik ellenségen, szintén lány - ő örökké fúrt a hátam mögött, sokszor nyíltan is beszólogatott - az o-társaim kiutálták.

3.-at aki eljátszotta, h a barátom, és hátbatámadott, elhagyta a nője, és öngyilkossági kísérletei voltak, kirúgták a sulijából.

4. aki elszerette a pasimat - boldogtalan. az exemnek folyton kisebbségi érzése van mellette, mert szegény, és nem tudja megadni azt a luxust a csajnak, amihez ő hozzászokott. mindig nekem panaszkodik, h mindene fáj, és állandóan kérdezi, h nem tudok-e munkát.

A ti ellenségeitek is "megfizettek" valahogy?

2011. jan. 10. 21:41
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

21:55 vagyok, én linkeltem be egy korábbi kérdésemet.

Összegezve: egykori bankiszférás, pénzzeltömős anyukájú nagypofájú osztálytársamból szánalmas lúzer lett, egy másik, felettébb pökhendi osztálytársam hatalma magabiztossága is hamar átlátszóvá vált, amikoris a "nagymenő" már két éve kerül egy szar tízezer forint miatt. Előzőleg ő porig alázott és lám...

2011. jan. 10. 22:03
 22/39 anonim ***** válasza:
62%

az a srác, aki gimiben folyton undorító beszólásokkal illetett a súlyom miatt... nos, annak a srácnak, most az apja kómában fekszik mert elütötte egy autó.

sajnálom a fickót mint embert, lehet neki ez lett megírva...

de a srác legalább most ugyanolyan szarul érzi magát mint én anno miatta...

van most egy másik fiatalember, aki pár hónappal ezelőtt lek.rvázta édesanyámat csak azért mert eldurrant az agya egy buta kérdésem miatt.

nos, őt az élet folyamatosan szopatja, sosem talál magának normális barátnőt, folyamatosan piál, úgy hogy van egy betegsége, ami miatt nagyon nem kéne.

én pedig ezt a sértést nem bocsájtom meg neki. remélem ő is megfizet, én nem akarok neki visszavágni, nem süllyedek odáig...

ja, és ez a pasi nem a volt barátom , vagy ilyesmi, hanem csak szimplán haver. vagyis már az sem, ezek után...

2011. jan. 10. 22:05
 23/39 anonim ***** válasza:
81%

22.05. ez azért felháborító! Hogy hasonlíthatod össze a testalkatod miatti csúfolódást azzal, hogy valaki mit érez ha édesapja kómában fekszik????

Na, ha van sors, az ilyeneknek tuti nem kegyelmez szóval készítsd fel magad ha hiszel a sorsban.

Bocs de nem tudtam szó nélkül megállni hogy valaki egy csúfolódást egy ilyen tragédiával egyenlőnek mondjon.....gyerekes és rosszindulatú dolog volt.

2011. jan. 10. 22:08
 24/39 anonim ***** válasza:
58%

az, hogy ő szánt szándékkal cseszegetett éveken át, az sem volt egy leányálom, iszonyat nyomasztó visszagondolni arra a pár évre. örülök, hogy neked nem volt részed ilyesmiben...

az, hogy az apja kómában van, arról nem tehetek, csak magamban gondolom azt, hogy most legalább tanul valamit az életről. ennyi.

soha nem mondanék olyat, h örülök, h meghalt az apád, vagy ilyesmi, mert az tényleg iszonyat szemétség.

2011. jan. 10. 22:17
 25/39 A kérdező kommentje:
nem örvendezek senki halálán, csak elégtételt érzek, h ők is megkapták. sz*r volt mindig úgy suliba menni, h tudtam, h megint teljesen kicsinálnak, és senki nem mer az ember meléé állni, m ugyanettől fél. sz*r volt, h olyan külső tulajdonságaimat is leszólták, amivel nem volt semmi baj csak azért, h ne legyen önbizalmam, h v.mibe beleköthessenek. folyamat leszólták a cuccaimat, h milyen rondák, m nekik nem tellett rá. Azt hiszem, megérdemelték, amit kaptak.
2011. jan. 10. 22:20
 26/39 Igor26 ***** válasza:
71%

Érdekes ez a kérdés, de a válaszok annál megdöbbentőbbek!

Természetesen mindig a vesztes akar "bosszút állni", pedig a legnagyobb győzelem, ha nem ütsz vissza és közben boldog vagy. Nem úgy értem, hogy tartsd oda a másik orcádat, de ha akkor nem ütöttél vissza, amikor kellett volna, utána már minek? Megbocsájtani a másiknak nem azért érdemes, hogy jót tegyünk vele, hanem hogy a gyűlölet ne ejtse túszul az elménket! Saját magadat emészted ezzel a sok sz@rral, ahelyett, hogy magadért tennél. Nem kell mindenkit szeretni, de gyűlölni nagyon sok energiába kerül. Én nem tenném. Tudod, aki másokat bánt, saját magát bántja.

2011. jan. 10. 22:23
 27/39 Igor26 ***** válasza:
70%
Most látom a kedves kérdező utolsó kommentjét. Nos, ebben is minden benne van. Miért gondolod azt, hogy másoktól függ, hogy neked van-e önbizalmad? Ez pont fordítva van. Ha van önbizalmad, mondhat bárki bármit, nem ér el hozzád. A hiba benned van! Bántani senkit nem lehet, csak megsértődni.
2011. jan. 10. 22:27
 28/39 A kérdező kommentje:
már van önbizalmam, és ők ki is léptek az életemből, csak mostanában hallottam róluk ezeket, és eszembejutottak. és igen, függhet mádsoktól is vkinek az önbizalma...m ha mindenki azt sulykolja beléd, h márpedig te sz*r vagy, és senki nem dícsér, egy idő után elhiszed. pszichológia.
2011. jan. 10. 22:33
 29/39 Igor26 ***** válasza:
59%
A legértékesebb, amit adni tudok, a két fenti kommentem, meg ez. Amíg ezeket nem érted meg, addig fájni fog az élet. Én sem ezekkel a gondolatokkal születtem, de már látom, hogy sok mindenben tévedtem és szépen lassan hazavágtam magam. Az önbizalom kizárólag rajtad múlik, hátránya, hogy folyton gyakorolni kell és hogy nem könnyű megszerezni. A legrosszabb pedig az, hogy könnyebb mást hibáztatni a TE ÖNBIZALMADÉRT! Az emberek nagy része a könnyebb utat választja, ha valami gondja van rögtön másra mutogat. Azt nem mondtam, hogy könnyű dolog önbizalmat szerezni, viszont csak rajtad múlik. Amire neked szükséged van az egy 180 fokos fordulat. Nem könnyű, mert máshoz vagy szokva, de próbáld meg, megéri. Én nem azt mondom, hogy HIDD EL, hanem, hogy próbáld meg és tapasztalj! Akkor már tudni fogod, nem hinni.
2011. jan. 10. 22:45
 30/39 anonim ***** válasza:
27%

Na hát az én sztorim elég röhejes, ponyvaregényes. A barátnőm meg is jegyezte, hogy ha nem a szeme láttára történnének a dolgok nem is hinné el. Az általánosban kiszekálták a lelkemet mert sovány és lapos voltam, szemüveges, a füleim ketté álltak, az orrom meg jó hosszú szinte a számba lógott. Tiszta röhej voltam, ma is jót röhögök kínomban, ha előkerülnek a régi képeim. Az élet csak a fogszabályzótól kímélt meg de ez már nem osztott, nem szorzott. A szekálásban egy fiú járt élen. Amit ő művelt az minden határon túlment. Már az öngyilkosság foglalkoztatott, de nem vagyok az a típus szerencsére.

Életem legszebb napja volt amikor elhagytam az általánost, de a középsuliban kezdődött minden elölről.

A vége idegösszeomlás, nyugtatók azoktól meg hízás. Na ettől mindjárt jobban lettem le is jöttem a bogyókról. Ha lúd legyen kövér-gondoltam. Egy kis fitnessz az alakformálásra, és alaktartásra. Izzadtam mint egy ló, utáltam mint a bűnömet,de mindent a jó testért ugye. A szüleim rendesen berosáltak az összeomlástól, belátták szemük fénye sajnos tényleg ronda és így bizony igencsak nehézkes lesz boldogulnia az életben, na meg a lelkibetegség, kissebbrendűségi érzés,stb, és jó volt látniuk, hogy a hízás után kivirultam egy kicsit. Ennyit jelent ha az ember tetszik magának.Egyik szülő se szereti a kölykét boldogtalannak látni. Szülinapra család megeröltette magát,összedobták a pénzt, előszőr a fülemet csináltattam meg aztán apránként a többit az évek alatt lépésről lépésre, ahogy összejött a pénz.Sose lehetek nekik ezért elég hálás. A fősulira már egy teljesen megváltozott, ha nem is topmodell, de vonzó, magabiztos csaj ment miniszoknyában, felemelt fejjel. Aztán jött a szívgörcs: szemétláda kölyök az általánosból nem ott kötött ki?Az összes nyomorult pesti fősuli közül pont ezt bökte ki?Nem akartam elhinni. Eldöntöttem, ha egy büdös szót is szól kitekerem a nyakát. De csak bámult mint Rozi a moziban először fel sem ismert, aztán mikor leesett a tantusz elkezdett jópofizni, hogy jaaaaaaaj ugye nem haragszol, hülye kölykök voltunk he he he...stb.

Faképnél hagytam. Hónapokig loholt utánnam én meg jól elszórakoztam rajta. Fordult a kocka. Marhára szar volt neki veszíteni pont attól, akit napi szinten évekig beletaposott a földbe. Vagy ezerszer bocsánatot kért. De ez a hajó már elúszott. Igazi elégtétel volt. Végig kellett néznie hogy összejöttem valaki mással az osztályból. Van igazság a földön.

2011. jan. 10. 23:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!