Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jó vagy rossz tulajdonság hogyha azt mondják " nem akarok az ellenséged lenni"?
Hmmm, ez bizony jót jelent, mármint átvitt értelemben.
Rám a volt csajom mondta, bár tudta hogy sosem bántanám, csak nem tudott eltitkolni semmit sem és egy ruszki kémként jellemzett:D
Hát ruszki kémnek, mert olyan apró jelekböl láttam, hogy nem mond igazat, amik már szinte brutálisak:D
Lélegzetvétel szám, szemeinek az aktivitásából és elég volt látnom a nyakán hogyan lüktet az ér vagy átölelnem és számolnom egy kérdés után mennyi a pulzusa:D
Másrészt brutálisan jó a megérzésem és átverhetetlen vagyok.
több dolgot érthet ez alatt.
1) v. fél tőled, m sok ellensége van, és nem akarja növelni a számukat
2) egyfajta elismerést is jelenthet. pl.tudja, h előtted nincs titok, mindenre rájössz. v. tiszteli a testi erőfölényed, bármi lehet. ilyenkor azt fejezi ki, h érdemesnek tart a barátságára, m egyenrangúként néz rád, v. feljebbvalónak tekint.
3) szeret, és nem akarja elveszíteni a szereteted/tiszteleted.
4) igazából sz*rik rá, mit gondolsz, csak el akarja hitetni veled, h fél tőled, de mást gondol: azt reméli, hasznára lehetsz v.miképpen. igyekszik növelni az önbizalmad, és ezzel együtt elaltatni benned a bizalmatlanságot. törekszik rá, h te lebecsüld őt, mint ellenfelet, m így sokkal jobban meg tud téged sebezni mint úgy, ha te tisztában vagy a valós szándékaival.
én, ha ezt mondanám v.kinek, az utolsó pl. lenne igaz, m h*lye lennék bevallani 1 ellenfélnek, h tisztelem, v. h sikerült megfélemlítenie.
szal ne éldd bele magad, ha ezt mondták...lehet, h akit lebecsülsz, még tartogat számodra sok meglepetést.
Az utolsó nagyjából le is írta a lehetőségeket. Még talán az lehet hogy abban az értelemben fél tőled hogy creepy, veszélyes szóval nem pozitív értelemben.
De ha mondjuk barátod mondta akkor ez valószínűtlen csak lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!