Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ellenséged, aki sok rosszat...

Ellenséged, aki sok rosszat tett visszakapta az élettől később?

Figyelt kérdés

nekem 4 olyan ellenségem volt akik ellen nem tettem semmit, egyszerűen nem bírtak elviselni. 1 csaj ált.-ban folyamat szekált, ő volt a nagymenő- aztán nemrég hallottam, h meghalt az apja, és 5 suliból rúgták ki.

a másik ellenségen, szintén lány - ő örökké fúrt a hátam mögött, sokszor nyíltan is beszólogatott - az o-társaim kiutálták.

3.-at aki eljátszotta, h a barátom, és hátbatámadott, elhagyta a nője, és öngyilkossági kísérletei voltak, kirúgták a sulijából.

4. aki elszerette a pasimat - boldogtalan. az exemnek folyton kisebbségi érzése van mellette, mert szegény, és nem tudja megadni azt a luxust a csajnak, amihez ő hozzászokott. mindig nekem panaszkodik, h mindene fáj, és állandóan kérdezi, h nem tudok-e munkát.

A ti ellenségeitek is "megfizettek" valahogy?

2011. jan. 10. 21:41
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%
Mindig... egyre még vár a végzete. A sors mindent visszaad, nekünk semmit sem kell tennünk.
2011. jan. 10. 21:44
 2/39 anonim válasza:
100%
Igggen...a "bartnőm" visszakapott mindent...De még van egy-két ember akinek meg van írva a sorsa :)
2011. jan. 10. 21:46
 3/39 anonim ***** válasza:
100%
Nincsenek ellenségeim..De akit nagyon nem szerettem,aki tönkre tette a gyerekkoromat,nos az még mindig el van mint a befőtt..
2011. jan. 10. 21:47
 4/39 anonim ***** válasza:
33%
Nem hiszem hogy van karma, ok és okozat van ha próblémás, túzó a személyiséged sok ellenséged és komoly próblémáid lesznek.
2011. jan. 10. 21:47
 5/39 anonim ***** válasza:
89%
Én is hiszek az e fajta dolgokban, de azért nem szabad ennyire nyíltan "örülni" a másik bajának!
2011. jan. 10. 21:50
 6/39 anonim ***** válasza:
82%
Ki mint vet......a többi hülyeség.
 7/39 A kérdező kommentje:
én ezeket az embereket kerültem...egyszerűen csak nem tudták elviselni, h nekem van vmi, ami nekik nincs...a szüleim jómódúak, és halálra irigyeltek emiatt...pedig a pénz nem boldogít, ezt tudhatnák.
 8/39 anonim ***** válasza:
100%

Ez elég változó mert mindenkivel történnek rossz dolgok meg jók is, függetlenül attól miket tettek.

Mindenesetre volt egy csaj aki suliban unszimpatikus volt, beképzelt (amolyan suli szépe volt) és hihetetlen rosszindulatú, aztán pár éve kiderült hogy agydaganata van. Nem mondhatnám hogy örültem, sőt sajnáltam érte nagyon. Pedig igencsak megkeserítette bizonyos szempontból a sulis éveimet.

Egyébként "elégtételként" elég undorító felemlíteni hogy meghalt az apja. Már cska azért is mert ez szönyű dolog és bárkivel is történik, sajnálni való az illető, másrészt azért mert mindenkinek a szülei meghalnak egyszer, és nem azért mert az illetőn eleget vett a sors...

Egyébként nekem is voltak "ellenségeim" és bizony nem nagyon drukkoltam a boldogságukért, de amik esetéeg pár évvel később fülembe jutottak hogy pl. milyen szarul tanulnak, hát várható volt, nem a sors hozta így hanem mert nagypofájú, menősködő idióták voltak.

2011. jan. 10. 21:51
 9/39 anonim ***** válasza:
79%

És nekem sincsenek ellenségeim, vannak akikkel nem vagyok jóban, vagy nem vagyunk egymás szíve csücskei, de azért, nem örülnék annak, ha mondjuk meghalna egy rokona, főleg, ha az az egyik szülője!!!

Szerintem ne légy ilyen, mert ez is visszaszállhat rád, vagyis nem tesz jót a személyiségednek!

A kérdésed alapján elég fiatal lehetsz még, idővel rájössz, hogy ez butaság!

2011. jan. 10. 21:52
 10/39 anonim ***** válasza:
100%
Brrr, a pénz tényleg nem boldogít, akinek van, sokszor annak rosszabb- igaz, nekem nincs, de sokakat látok gazdagon szomorúan, úgyhogy egyetértek.
2011. jan. 10. 21:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!