Ellenséged, aki sok rosszat tett visszakapta az élettől később?
nekem 4 olyan ellenségem volt akik ellen nem tettem semmit, egyszerűen nem bírtak elviselni. 1 csaj ált.-ban folyamat szekált, ő volt a nagymenő- aztán nemrég hallottam, h meghalt az apja, és 5 suliból rúgták ki.
a másik ellenségen, szintén lány - ő örökké fúrt a hátam mögött, sokszor nyíltan is beszólogatott - az o-társaim kiutálták.
3.-at aki eljátszotta, h a barátom, és hátbatámadott, elhagyta a nője, és öngyilkossági kísérletei voltak, kirúgták a sulijából.
4. aki elszerette a pasimat - boldogtalan. az exemnek folyton kisebbségi érzése van mellette, mert szegény, és nem tudja megadni azt a luxust a csajnak, amihez ő hozzászokott. mindig nekem panaszkodik, h mindene fáj, és állandóan kérdezi, h nem tudok-e munkát.
A ti ellenségeitek is "megfizettek" valahogy?
Érdekes dolog ez, mivel a szeretteidből lesznek a legnagyobb ellenségeid.
Miért is? Nap mint-nap el kell viselni őket, s hiányzik az emberekből a tolerancia...
Nincs ellenségem, mert akik azok lehetnének, inkább nem része az életemnek. Egyébként nem érzem úgy, hogy valakin, aki nekem ártott , revansot vett az élet. Nekem az esne jól, ha a leckét én adhattam volna meg.
Remélem jól érthető:)))
nekem konkrétan nem volt, de van egy történetem.
2 "sötétbőrű" megölte mamám barátnőjét, kb 2éve. 20.000ft és egy csirke a fagyasztóból, ennyit ért a néni élete:(
a 2 sötét bőrű közül az egyik Szenteste meghalt, motorbalesetben, természetesen lopott motorral. a poén az, hogy nagyon komoly sérüléseket nem is találtak rajta, ami a halálát okozhatta volna, mert másnap találták meg.. valószínűleg megfagyott
Az első mondatom az volt, mikor megtudtam: nagyon helyes, elnyerte méltó büntetését!!!!!
22l
Ha esetleg irigykedtek is rád, mert több pénzetek van és ez neked nem esett jól, attól még nagyon nagy embertelenségre vall tőled, hogy az édesapja halálát te örömünnepként éled meg!
Szerintem nem csak nekik van a sorstól ilyen módon félnivalójuk!
Igen. A rosszakaróim egykor mind a barátaim voltak.
Az egyik folyton kibeszélt, megalázott nyilvánosan, kihasznált. Azóta minden ismerőse elfordult tőle, kiutálták a fősulin, nem sikerült lediplomáznia.
A másik is kihasznált, csak arra voltam jó neki, hogy segítsek neki elintézni dolgokat és munkát találni (ja és folyton villogott azzal, hogy a rózsadombon él). Azóta nincs se állása, se pénze.
A 3. "barátnőm" lelki szemetesládának használt, de az már hidegen hagyta, hogy velem mi van. Neki most nincs egy normális barátja. A pasija elhagyta. Úgyhogy egyedül maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!