Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Agymosás! De vajon ki fizeti,...

Agymosás! De vajon ki fizeti, és miből?

Figyelt kérdés

A Való világ című műsor esténként a tv 2ben.

Honnan van erre pénz?

Ki fizeti meg azt az összeget amibe ez a napi 2óra vagy mit tudom én mennyi (csúcs)műsor idő kerül?

Ki finanszírozza a nyereményeket,és milyen pénzből?

Tényleg érdekelne a válasz,kérlek írd meg,hogy oké,hogy a nagy magyar ugaron vagyunk,de tényleg ennyire primitív a magyar?

2011. jan. 7. 10:26
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
Amúgy csak érdekességképpen a Rolls Royce reklámait pont David Ogilvy cége készítette, aki mítosz reklámszakmában, és egyben - ha nem tévedek - a modern reklámipar kitalálója.
2011. jan. 7. 14:56
 42/50 anonim ***** válasza:
Csakhogy ahhoz, hogy János bácsi nagyüzemben tudjon tejet termelni, nagy vásárlói kör is kell, amihez a szájhagymány úgymond nem elég. Mert vagy eladósodik a hitelei miatt, vagy csillagászati áron adja el a tejét a pár "szájhagyományozott" szomszédjának még a faluban.
2011. jan. 7. 14:57
 43/50 anonim ***** válasza:
Utolsó: így van, esetleg még egy konkurens cég, akinek romlik az eladása János bácsi magánakciója miatt, havonta ráküldi az egészségügyiseket. És arra is költeni kell, hogy azok véletlenül se találjanak hibát.:)
2011. jan. 7. 15:05
 44/50 A kérdező kommentje:

Úgy tudom vannak nagyon nagy vállalkozások,akik világviszonylatban is élen járók,mint pl a Zepter,a Forever Living Products (aloe vera),Tupperware,Amway,stb aki a szájhagyomány útján a világ legnagyobb vállalataivá nőtték ki magukat.Szóval tv reklámok nélkül is lehet ezt,csak más üzletpolitikával.

Jani bácsinak meg nem kell a reklám mert mint már mondtam az unió úgyse hagyja hogy tejet áruljon,majd két választása lesz vagy levágja a tehenet (bocs elviszi vágóhídra,mert vágni ugye nem lehet)

Vagy majd János bácsi eladja minden ingó és ingatlan vagyonát hogy egy padlófűtéses,klímás istállót (terméseztessen szaunával és jakuzzival) készítsen a bocinak internet hozzáféréssel,és minimum egy bejárónővel.

2011. jan. 7. 15:27
 45/50 anonim ***** válasza:

XD

Úristen, ha minden szál újhagymáért, fogpiszkálóért kiselőadást kéne végighallgatnunk itthon...

Amúgy ők a reklámköltséget jutalékként osztják ki az ügynökeiknek, azok alügynökeinek, és azok alügynökeinek, alügynökeiknek, alügynökeiknek vagyis felügynökeinek, aki épp eladott.

2011. jan. 7. 16:00
 46/50 anonim ***** válasza:
Nem mellékesen, egy boltban nem akarják beszervezni az embert unos-untalan összekötve egy hétköznapi mosószervásárlással.
2011. jan. 7. 16:16
 47/50 anonim ***** válasza:
Hát én nem olvastam végig az összes választ. Az rtl nek a villát kellett megfizetni gondolom én, az autót meg a Chevrolet álja mivel ez neki is reklám de ezt be is mondja az utazást is az utazási iroda és még amit lehet mind-mind a gyártók ajánlották fel reklám miatt... A pénz pedig a 315 ft os smsekből van gondolom meg a reklámokból, ebbe nincs semmi féle csalás akinek meg van erre pénze h szavazgasson az miért ne tegye?
2011. jan. 7. 16:22
 48/50 anonim ***** válasza:
Ezt a sok-sok János bácsit ezért kéne egy nagy tőkeerős magyar cégbe tömöríteni, hogy a vesenyfeltételeknek/előírásoknak nagyjából eleget tudjon tenni, ellenben a sok János bácsira azonos minőségi követelményeket kellene rákényszeríteni, hogy a termékek egységesen 'János bácsi teje'-ként futhassanak a piacon, ne pedig 15 l János1 bácsi teje, másik 15 l János2 bácsi stb. tejeként.
2011. jan. 7. 16:25
 49/50 anonim ***** válasza:

16:25

Nagyjából történt az Egyesült Államokban. Nézd meg a Food Inc. című filmet. Nagyon tanulságos!

2011. jan. 8. 11:03
 50/50 anonim ***** válasza:

Egyre hanyagabbul írok.. :(

Nagyjából EZ történt...

2011. jan. 8. 11:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!