Illik a nőnek felajánlania, hogy randin fizeti a saját fogyasztását?
Ez sok mindentől függ, hanyadik randi, a nő illetve a pasi anyagi helyzete, illetve hogy a pasi számára mit jelent a meghívás? - a nő lekötelezését, vagy egyszerűen udvariasságot. (Persze ezt nem mindig lehet előre felmérni...)
Volt olyan esetem is, hogy a pasi képes volt nehezményezni, amiért elfogadtam a meghívását egy italra, és nem mentem fel utána a lakására (hja, bunkók mindig vannak...), de olyan is, hogy akivel pár napja randiztam, meg akart hívni egy több ezer forintos koncertre (pusztán kedvességből), és azt nem fogadtam el, erre majdnem megsértődött.
De jó esetben 2 értelmes ember meg tudja beszélni, hogy az anyagi helyzetük illetve elveik mit emgednek meg és mit nem.
Hypathia
Normál esetben nincsenek végletek.
Ifjúkori barátnőm eleve nem vitt magával sosem pénzt, mert szerinte nem illendő, ha a lány fizet bármit is.
Az ellenkező véglet meg a jelenlegi feleségem volt, amikor még nem volt a feleségem. Ha nem volt pénze, nem volt hajlandó menni sehová se. Bár végülis ez sem volt gond, mert ez azt jelentette, hogy megyek hozzá és a program szex lesz, mert az ingyenes. Csak akkor változott meg a magatartása, amikor már biztosan meg volt beszélve az esküvő, ekkor már hajlandó volt az én pénzemen elmenni vagy megengedte, hogy vegyek neki valamit (addig ez csak születésnapján és karácsonykor lehetett, egyébként nem fogadott el semmit).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!