Agymosás! De vajon ki fizeti, és miből?
A Való világ című műsor esténként a tv 2ben.
Honnan van erre pénz?
Ki fizeti meg azt az összeget amibe ez a napi 2óra vagy mit tudom én mennyi (csúcs)műsor idő kerül?
Ki finanszírozza a nyereményeket,és milyen pénzből?
Tényleg érdekelne a válasz,kérlek írd meg,hogy oké,hogy a nagy magyar ugaron vagyunk,de tényleg ennyire primitív a magyar?
Na az is ebbe a kategóriába tartozik,de azért nem lennék biztos abba a dologba,hogy ezek a gondolom nem 25 ftos sms-ek,hol is tűnnek el?
Mert lehet hogy az egészség ügy kapja,vagy éppen a nyugdíjammat gyarapítják vele,de valami azt súgja,hogy nem is tudom,talán egyik se.
He? Nem jótékonykodásból készítenek ilyen műsorokat, a magasabb nézettség miatt drágábban lehet eladni a reklámidőt, ezek a kereskedelmi televíziók ebből élnek.
A reklámozók fizetik!
Ja, és a tv-k is fizetnek adót!
Na azért az oké hogy a reklámok tartják el a tv-t,mondjuk ami azért valószínű nem teljesen igaz de vegyük a hivatalos verziót!
Na ez esetben viszont ha egy sima filmet adnának ami mondjuk 2 órás ugyan úgy reklámoznának közbe,ez idáig azt hiszem mindenkinek oké!
Na már most akkor még mindig az a kérdés hogy ha a tv az sms-ekből nem kap,honnan van a villára poton kb30 milla,és a főnyereményre a másik mit tudom én 20 milla az összesen 50 milla!
Vagy ha ez kijön a reklámokból akkor mért éri meg villát adni mondjuk egy film helyett vagy koncert vagy akármi helyett?
Na ja tényleg ez a nyeremény adó is jópofa,befizeted és?
Hova is megy,mi is lesz belőle?
Vagy ez is olyan hogy te nyersz 200ft-ot adsz belőle nekem 50 ft-ot én meg közlöm hogy berakjuk a közösbe aztán ha valamire akarom arra elköltöm,és itt le is zárjuk a témát!
Ja és még valami,azt butaság gondólni hogy egy fillér sem megy az állam zsebébe!
Emberek általában 25%os adókulcsal dolgozik a magyar állam,ha én veszek egy kiló kenyeret abból is szépen megy az államnak,szerinted ebből mért ne menne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!