Szerintetek 2015-re mi lesz a legkeresettebb szakma?
Figyelt kérdés
2010. dec. 12. 22:19
1/27 anonim válasza:
Asztalos, pék, kőműves. És nem viccelek.
2/27 anonim válasza:
Hívd föl az ezótévét, majd megmondja valamelyik jós.
3/27 anonim válasza:
Ha így haladnak a dolgok, akkor az Orbán féle politikai rendőségnek szüksége lesz ügynökökre.
4/27 anonim válasza:
elvileg akkor már nem élünk....:
re.: 2012 12 21....
5/27 anonim válasza:
Elsőnek adok igazat. Valószínűleg azok a szakmák, amikre ma azt mondják, hogy "azt csak a cigányok tanulják", meg hogy tök felesleges.. Sok szülő diplomát akar a gyerekének, és hiába lesz millió ügyvéd az országban, ha nem lesz ki megszerelje a vízcsapot..
7/27 anonim válasza:
Üzenem a sok embernek, aki amellett kardoskodik, hogy kevesebb diplomás és több szakmát tanuló legyen, hogy nem azért tanultam eddig, hogy a végén asztalos legyen belőlem...
Egyébként lány vagyok, így még nehezebb a helyzet. Ha akarnék se tudnék hiányszakmát tanulni, mert ezek nem női munkák.
8/27 anonim válasza:
Ugyanazok, mint most. Orvos, gépészmérnök, vegyészmérnök, villamosmérnök, informatikus. Ezekből sohasem lesz elég, mert egyszerűen nem tudja elég ember elvégezni ezeket a szakokat ahhoz, hogy kielégítse a munkaerőpiaci keresletet.
9/27 anonim válasza:
Informatikusból max azok, amelyikből valóban kevés van, mert ugye ez marha sok felé szerteágazik. Én pl gazdasági informatikus akartam lenni, ebből már sok van.
10/27 anonim válasza:
2.36.-hoz. Éppen az a baj,hogy mindenki csak a diplomást nézi embernek,a szakmát végzőket pedig valamiféle alsóbbrendűnek.
Diplomával is lehet szakmát tanulni. Dániában pl. nagyon sok egyetemet végzett iparos,vagy éppen tehenészetből élő ember van.
A munka nem szégyen,és csak diplomásokból nem él meg egyetlen társadalom sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!